Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nivis

Do jakiego lekarza?

Polecane posty

Gość Nivis

Chyba mam zapalenie pęcherza. Biore Urosept, ale przestaje juz działać, więc chyba musze iść do lekarza po coś mocniejszego. Tylko do jakiego się udać? Czy ginekolog coś poradzi (akurat zbliża sie termin wizyty kontrolnej, więc przy okazji załatwiłabym to, tylko nie wiem czy mnie nie wyśmieje, że do niego się zwracam z tym problemem) ?

Gość wiem bo mówię
lekkie zapalenie pęcherza załtwi lekarz pierwszego kontaktu. Ginekolog jest lekarzem, więc się z choroby śmiać nie ma prawa, często zapalenie ukladu moczowego są związane w infekcjami dróg rodnych - więc ginekolog te z dobry. A w ciężkich przypadkach to urolog.

Gość Nivis
Dzięki za radę! te dolegliwości pojawiły się razem z drożdżycą, którą miałam po antybiotykach na trądzik, więc może ma to powiązanie ze sprawami ginekologicznymi...

Gość wiem bo mówię
;) no to pewno teraz Cię czeka kompleksowe leczenie. Najlepiej byloby zrobić posiewy, żeby sprawdzić, które antybiotyki powinnaś bezpiecznie brać.

Gość Ola_24
Nie biore już żadnych, a drożdżycę wyleczyłam. Nie powiedziałam jednak o pieczeniu w cewce moczowej, bo myslałam, że jest ono związane z ta drożdżycą.

Gość Ola_24
Nivis to ja:)