MadziaMadzik 0 Napisano Wrzesień 22, 2005 Ile kosztuje taki test?Gdzie trzeba się udać?Ile się czeka na wynik?:)Dziękuję za informace:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Wrzesień 22, 2005 wszystko zalzey od labolatorium ale wydaje mi sie za na drugi dzien powinien byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutne to Napisano Wrzesień 22, 2005 Renika co myslisz o tym ze jak ma sie robaki:( to to nie zmniejsza dzialalnia tabl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Wrzesień 22, 2005 nie nie zmniejsza raczej leki moga wpłynąć... ale chodzi porzede wszystkim o antybiotyki! poza tym najpierw sie wylecz.. potem seks :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ive Napisano Wrzesień 22, 2005 ja miałam wynik w ten sam dzień,kosztuje kilkanascie złotych i jest pewny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość padlinka Napisano Wrzesień 22, 2005 bhcg jak nie ma ciazy absolutnie nie powinien przekraczac 3- 4 jednostek.chyba ze ma sie zaburzenia hormonalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość padlinka Napisano Wrzesień 22, 2005 aha, na karowej w w-wie 28 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MadziaMadzik 0 Napisano Wrzesień 22, 2005 Ja słyszałam,że jak przekracza 5 to oznacza ciążę....Zrobilam już dwa testy(mocz) -jeden po południu (5 dni po terminie spodziewanej miesiączki) a drugi 8 dni po ponieważa uważałam,że ten popłudniowy może być blędy(małe stężenie HCG) i oba wyszly negatywne.Odtsawiłam tabletki 3 mieisące temu i pierwsze dwa okresy były ok...a ten się spóźnia...nie wiem co się dzieje....do ginekologa jestem zapisana na wtorek...dlatego nie wiem czy czekac do wtorku czy iść np jutro i zrobić testy na bHCG...co Wy na to?Dziękuję za każdą sugestię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MadziaMadzik 0 Napisano Wrzesień 22, 2005 Aha...i jak ten wynik bedzie wyglądał?Będzie napisane,że negatywny wynik albo jakieś zaburzenia hormonalne czy po prostu masę różnych rzeczy które rozszyfruje tylko ginekolog? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach