Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MysQa

Wielkie Marzenie - Czy jest ono do spełnienia ? jak myślicie ?

Polecane posty

Gość MysQa

Chociaz mam te 18 lat i wydaję sie ze jestem juz dorosła i nie potrzebuje porad ani ciepła rodzinnego to ja wrecz przeciwnie. MOIM NAJWIEKSZYM MARZENIEM W ZYCIU JEST MIEĆ MAME KOCHAĆ JĄ I SZANOWAĆ, MOC Z NIĄ POROZMAWIAĆ, WYZALIĆ SIĘ I PRZAYTULIĆ :) Wyjsc sie gdzies przejsc na wspolne zakupy czy tez do parku poprostu pogadać i czuć to wsparcie i ciepło :( Nie mam ojca ani matki , nie mialam nigdy okazji isc z tatą na lody czy z mamą na zakupy... Zawsze gdy dzieci w podstawowce pisały listy do swietego mikołaja , to prosiły w nich o barbi, samochodzik jakiś czy inne rzeczy tylko ja odstawałam i pisałam ze chce rodzine ... nigdy jednak mikołaj mnie nie wysłuchał ... ehhh Czy ja mam jeszcze szanse na takie coś ? ( nie mowie o prawdziwej matce ) moze o obcej osobie ... hmmm . Mieszkam w łodzi i czuje sie tu taka samotna .... Pozdrawiam :(

Gość pamiętaj Bóg Cię kocha
poza tym nie zapominaj o głodujących dzieciach w burkina faso

Gość 5224asa
dlaczego nie masz rodziców, i kto Cię wychowuje?

Gość MysQa
Swojego ojca nie znam od urodzenia a matka sie mną nie interesuje i mieszka w innym miescie... Mieszkam z babcia ktora jest w domu łacznie z 4 miesiace na rok :(

Gość MysQa
Myslicie ze mam jeszcze szanse na takie zycie ?

Gość iufvuilfg
odswierzam

Myśle, że w Twoim wieku najprędzej i naj więcej miłości możesz uzyskać od jakiegoś mężczyzny. Tylko musi to być wybór przemyślany, bo rzucanie się w ramiona pierwszemu lepszemu może się źle skończyć. Rozejrzyj się do okoła jest mnóstwo samotnych i szukających ciepła. Życzę Ci powodzenia!

Gość *sylwia*
W wieku 18 lat milosc od mezczyzny,nie sadze zeby to byl dobry pomysl.Ja mysle ze moze znajdziesz jaks przyjaciolke z ktora moglabys pojsc np n zakupy porozmawiac szczerze kogoso komu ufasz i ona tobie.Nie wiem czy szukanie uczucia u mezczyzny to dobry pomysl nie twierdze ze jest to nie mozliwe ale bezwarunkowa milosc jaka daja rodzice albo bliskie osoby nie otrzymuje sie od mezczyznyNie uwazam ze nie mozna w tym wieku spotkac mezczyzny ktory pokocha cie calym sercem ale z takim nastawieniem mozesz trafic na kogos komu nie koniecznie bedzie chodzilo o uczucie.Przyjazn w zyciu tez jest wazna i mysle ze jak otrzymasz bezwarunkowa przyjazn zaufanie i wsparcie to latwiej bedzie ci poznac odpowiedniego chlopaka:)

Gość MysQa
Mam juz miłosc mezczyzny ale ja potrzebuje rodziny :(

tak MysQa ono jest do spełnienia:) tak myslę... ponadto myslę ze skoro przezylas i przetrzymalas takie rzeczy musisz byc wyjątkową i silna osobą...:) myslę ze masz w sobie duzo energii i zarazasz nią innych...choć powinnas byc zmęczona zyciem.. ale pamietaj ze ty je dopiero zaczynasz..jestes jeszcze bardzo mlodziutka..i 18 lat to nie doroslość a wiek, powiem ci szczerzę ze rodziny i domowego ciepla brakuje nawet 60-latkom a co dopiero takiej mlodej dziewczynie jak ty...ale pisalas ze masz milosc męzczyzny...to juz bardzo,bardzo wiele...uwierz mi:) a co z jego rodziną? nie akceptują cię czy twojej sytuacji? bo moze to wlasnie oni będą stanowic dla ciebie nową rodzinę? moze to wlasnie kogos takiego szukasz? spróbuj :) zycze powodzenia:)

Gość MysQa
Jego rodzice są wspaniali mili i w ogole ale nie moglabym sie otworzyc przed jego mamą np :( Dziekuje za miłe słowa ;)

Gość gość
hmmm mineło prawie 11 lat od założenia tematu ciekawe czy autorka jeszcze jest na forum i czy znalazła to czego szukała

Gość gość
noo ciekawe ;) ja tu jestem 10 lat wiec moze ona tez?