Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony.....

Dlaczego kobiety tak brutalnie oceniają facetów?

Polecane posty

Gość zaniepokojony.....

Byłem ostatnio na imprezie. Tak się złożyło, że nagle znalazłem się w sytuacji, gdzie 4 kobiety wychwalały pod niebiosa jednego gościa (któy też był na imprezie". Padały stwierdzenia "super", "ideał", "rewelacyjny" itp. Wszystkie miały go za jakiegoś supermana ;) I nagle chwile pozniej ten sam facet przychodzi do tego pokoju, schlany na umor, i mowi "kuuuuuuuuuuuu*********aaaaaaaaa" i wykrzykuje ten wyraz. I nagle wszystkie baby na niego "prostak" "co za debil", "ty buraku" i odeszly w jakies swoje miejsca. Z tego co wiem potem juz o nim nie gadaly. Dlaczego taka drobnostka, jak jedno slowo wypowiedziane po kieliszkum tak zmienia zdanie kobiet odnosnie mezczyzn? przeciez to niesprawiedliwe

prowokacja, jak sie patrzy ;-) a dla tych, co sie powaznie nad tym zastanawiają - nie wiem, ale wydaje mi się, że idealem mozna nazywac kogos, kogo sie w ogóle nie zna. Widzi się go czasem, może słyszy....może wydawać sie super. ale kazdy czlowiek przy bliższym poznaniu pokazuje chcąc nie chcąc swoje wady. A wtedy idealem już nie jest. Tym bardziej, jeśli robi to, co opisany tu ideał :D - Można stracic szacunek do takiego czlowieka momentalnie.

Gość zaniepokojony.....
nie, ja powaznie pytam to nie zadna prowokacja. byla taka sytuacja, naprawde

Gość zaniepokojony.....
dobra, przyznaje sie, to ja sie schlałem :o no wiec dlaczego tak szybko zostalem skrslony?

O, przepraszam, ja sie po alkoholu zachowuję normalnie. Nawet gdy dużo wypiję, to panuję nad sobą. Jakby Twój facet zdradzalby cie po pijaku, to bys mu to wybaczala, tylko dlatego, ze nie mozna ludzi oceniac na podstawie ich zachowania pod wpluwem??

ale nie każdy potrafi sie zachować Poza tym mówimy o sytuacji kiedy te dziewczyny go nie znały i o oceniły go na tak głupiej podstawie jak wykrzykiwanie k..wa. Ciekawe czy one nidy nie przeklinają? Wątpie

Gość chyba jednak tak
:p

Gość taka sobie gosposia
bo moze tak sobie myślały, że człowiek będący pod wpływem alkoholu uzewnętrznia swoje prawdziwe oblicze. I zgodnie stwierdziły że brak Ci jednak tej klasy, o którą Cię podejrzewały w związku z czym jesteś zwykły burak :(