Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka złodziejka

Glupia kara za kradzież ok.3 zlotych,moja pojebana mama.

Polecane posty

Gość majka złodziejka

Stara zorientowała się ,ze brakuje jej 3 złotych w portfelu i że ja jej to podwinęłam. Nie bylo litości zaraz mato 30 razy,ale to nie najgorsze. Kazała mi ubrać jej stary fartuch z długimi rękawami jaki przyniosla z pracy ,bo tam takie nosi w magazynie gdzie pracuje. A więc kazała mi ubrać ten fartuch i potem zapięła mi te guziki na końcu rękawów ,ręce kazała wlożyć do kieszeni fartucha i zszyła rękawy fartucha z kieszeniami ,żeby jak powiedziała ręce mnie nie kusiły i nie mogłam tych rąk wyciągnąć ,dopiero na wieczór jak odpięła guziki na koncu rękawów,dzisiaj po szkole ma być tak samo tylko w swoim pokoju jak będę sie uczyć to będę mieć ręce wolne,a w swoim pokoju będę zamknięta na klucz. A dodatkowo ,że klamałam i sie nie przyznałam że ukradalam w przyszlym tygodniu mama powiedziala ,ze postawi mnie na klatce schodowej a na szyi przywiesi mi kartkę z napisem: "Jestem ,kłamczuchą ,stoję tu za karę" i na gumce przymocuje mi taki duży czerwony nos ja u pinokia i co godzinę będzie mi posypywać język pieprzem. Moja stara jest pojebana i boję się ,że to zrobi.

Gość majka złodziejka
A żebym tego napisu nie moglam zdjac zwiąże mi ręce od tylu powiedziała.

Gość oj.
co to za glupia prowokacja

Gość **rorka**
Zachamęciłas jej te 3 zł czy nie???

Gość majka złodziejka
dodatkowo powiedziała ze znów pozwoli ojcu mieszać kutasem w moim odbycie przez miesiąc czasu 2 razy dziennie hmmmmm pewnie ona chce odpocząć od tego:(

Gość majka złodziejka
dobrze ,ze mi się to wszystko przyśniło.

Gość gość
:D:D