Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -----------------------

nic mi po tym nie bedzie??????????????????????

Polecane posty

kupilam chyba przeterminowany fluid...jest napisane data na zgrzewie a kawalek zgrzewu jest ...obcięty... widzialam to juz w sklepie,ale strasznie podoba mi sie jego kolor,jest dla mnie idealny taki jasny róż,konsystencje ma chyba w porzadku zapach ładny,,,sama nie wiem czy uzywać,nie zniszcze sobie skory za bardzo? dodam,ze nie bede go uzywac codziennie tylko na ...randki :)

Gość ja bym nie ryzykowala
!!

Gość ixxx
mozesz sprobowac rozsmarowac na kawałku skóry i zostawic - jak nic sie nie stanie to okej:)

już to zrobilam,nic sie nie dzialo ale trzymalam gdzieś z 30 minut ... boje sie,ale jest suuuuper normalnie pierwszy puder ktory mi pasuje ...a kosztowal 4.60...

Gość ile masz lat 14

Gość kolor fluidu
to jasny róż?

Gość parabolalalala
A MOŻE TO DATA PRODUKCJI? A WOGOLE TO KURDE JESLI NIE TO IC DO SKLEPU I ODDAJ MOŻE MAJA TAKI SAM NIEPRZETERMINOWANY. O ile oczywiscie masz paragon . Chyba ze kupilas go z promocji to też moga byc problemy. A tak wogole mi sie tez zdaza sporadycznie uzywac ukochanych przetermionowanych kosmetyków :)

Gość -------------------
nie zueplnie roż,nie wygladam jak prosiaczek:) ale jest taki ''inny'' nie jest żółty taki w sam raz dla bledziuchow,nie musze po nim rozu uzywać bo swiezo wygladam:) daty w ogole nie widac po jest przycieta tam od góry na zgrzewie... wiec na pewno byl przeterminowany..tylko ciekawe ile (na pewno nie maja innego,to taki maly wieśniacki sklepik...) jest z Marizy