Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zytka79

Pomóżcie bo wypadną mi wszystkie włosy

Polecane posty

Gość ogryf
Ja jak zaczely wypadc mi wlosy bralam skrzyp polny i polewalam wlosy piwem.

Gość zbadaj sobie tarczycę
ja mam chorą i wypadały garściami, endo poleciła mi wziąć opakowanie Geriavitu (tak, tego dla staruszków) i jest dużo lepiej.

Gość KULAKULALALALA
bierz skrzypowite i kup sobie szampon radical albo kapsułki albo maski do wlosow Radikal mi pomogło. no a nie odchudzasz sie albo mam zła diete? jedz warzywa owoce bierz witaminy, chocby ta skrzypowite

Gość Siuup
Nic nie pomożemy dopóki nie będziesz wiedziała konkretnie jaka jest przyczyna wypadania włosów. Tak w ciemno polecanie czegoś to bez sensu, może w ogóle nie pomóc a może też zaszkodzić ;/ Musisz się zbadać najpierw i ustalić przyczynę wypadania włosów. https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

skorzystam z waszych rad, bo sama walczę z problemem wypadających włosów. zahamowałam wypadanie biorąc Solgar. a teraz próbuję wcierek. nie polecam merz-special. odkąd zmienili skład nawet mój dermatolog spojrzał na mnie z politowaniem, gdy zapytałam o skuteczność tego suplementu;/

Gość paulina_malina
Ja stosuję stary i sprawdzony sposób, też miałam ten problem. Wycisnij sok z cebuli i wsmaruj w skóre i trzymaj pod ręcznikiem. Rób tak dwa razy w tygodniu. Gdyby to nie pomogło to ostatecznie sok z chrzanu. Sprawdzone! Powodzenia

Gość gość
mi wypadaly okropnie , całymi garściami, na szczęście miałam ich naturalnie dużo i co się okazało po miesiącach poszukiwań przyczyny ? miałam glistnicę czyli inwazję glisty ludzkiej koszmar, ale wyleczyłam i odrastają....