Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kem-kaja

zdałam sobie dzis rano sprawe ze on nie wroci

Polecane posty

Gość kem-kaja

i musze sie przestac ludzic.To juz prawie rok a ja zyje mysla ze niedlugo znowu bedziemy razem

Gość sssssssssssss
Zapomnijcie o Mandarynie, nadchodzi czas Ewy Sonnet. W momencie, gdy Marta Wiśniewska przechodzi ciężkie chwile związane z pracą zawodową i życiem osobistym jej miejsce na topie może zająć właśnie ona. "Jestem normalną dwudziestolatką, która próbuje realizować się zawodowo i ma to szczęście, że dzięki mozolnej i przede wszystkim uczciwej pracy pomału, krok po kroku osiąga małe sukcesy." - mówi o sobie sama piosenkarka, która na konto sukcesów może zaliczyć wydaną niedawno płytę "Nielegalna".

Gość sssssssssssss
willow [], 2005-09-23 11:30:45 zapewne "bardzo zeksowny teledysk" oznacza teledysk nie rozniacy sie niczym od innych popowych badziewiarstw, czyli podskakujaca panienka z pepkiem i cyckami na wierzchu. wow, co za oryginalnosc ! WALEK , 2005-09-23 20:19:38 ... Oprocz cyckow .... NIE MA NIC do zaoferowania... GLOS cienki ... Texty ... CIEEEEEEEEniutkie... normalnie ogulnie kupa.. nawet SEXOWNA nie jest .. tylko ma wielkie cyce.. ale to nie wiedzilaem ze cyce w polsce SPIEWAJA>... bo przeciez... mandaryna tesz sobie poprawiala sylikonem Mariano [], 2005-09-24 09:38:17 Popieram! Widziałem jej zdjęcia na necie! Duże, to może ona i ma, ale wcale nie są ładne, a poza tym ona sama jest mało sexy. A co do śpiewania, to tragedia. Te jej teksty, np."oddam ciało, oddam nawet duszę, przecież kogoś kochać muszę"... DNO I BANAŁ!!! WALEK , 2005-09-23 20:19:44 ... Oprocz cyckow .... NIE MA NIC do zaoferowania... GLOS cienki ... Texty ... CIEEEEEEEEniutkie... normalnie ogulnie kupa.. nawet SEXOWNA nie jest .. tylko ma wielkie cyce.. ale to nie wiedzilaem ze cyce w polsce SPIEWAJA>... bo przeciez... mandaryna tesz sobie poprawiala sylikonem WALEK , 2005-09-23 20:19:53 ... Oprocz cyckow .... NIE MA NIC do zaoferowania... GLOS cienki ... Texty ... CIEEEEEEEEniutkie... normalnie ogulnie kupa.. nawet SEXOWNA nie jest .. tylko ma wielkie cyce.. ale to nie wiedzilaem ze cyce w polsce SPIEWAJA>... bo przeciez... mandaryna tesz sobie poprawiala sylikonem Antysyf [], 2005-09-23 11:54:28 Załóżmy, że ta cała Mandaryna to 3 liga.W tym wypadku wytwór pana Jansona,czyli tzw.Ewa Sonett to okręgówka.Syf, syfa syfem pogania. pitek [], 2005-09-24 08:52:16 Ano. Janson jak to marność artystyczną w kasę przerobić wie dobrze. Laska jest beznadziejna, nie dało się ukręcić bata z....piasku. Ale jaki kraj tacy terroryści, jak mawiają górale. alieeen [], 2005-09-23 12:12:15 a ta jej piosenka "i arenbi" ma podobne brzmienie gitary co w piosence "deliverance" Bubba Sparxxx żenada [], 2005-09-23 12:24:05 polecam lekturę tekstów pani Ewy, ale nam się "artystka" szykuje...:/ bubellll [], 2005-09-23 13:19:26 następna kiczowata piosenkarka,wylansowana za danie d..y!!!!!!!!!!!!!

Gość cezetka
kaju rozumiem cie doskonale, mojego nie ma juz 5 miesiecy, walczylam o niego, chcialam sie spotkac a on mnie tylko zwodzil:( to straszne sprawdzac co minute telefon, czekac na esemesa, na rozmowe, to tak boli... no coz widocznie nie byli nam pisani...

Gość kem-kaja
idz stad

Gość kem-kaja
mowie do ssssssss nie do Ciebie Cezetko no ale jak dajesz sobie rade. U mnie jest coraz gorzej coraz czescij o nim mysle

Gość cezetka
wiesz probowalam sobie kogos znalezc, ale nue moge sie przelamac, nie ma dnia, nie ma godziny zebym o nim nie myslala, ciagle placze i w igole

Gość sssssssssssss
Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz

Gość cezetka
ostatnio napisalam do niego ze chce sie spotkac, ze kocham, on odpisal ze tez kocha, ze wie ze jestem jego druga polowka.... najpierw obiecal spotkanie a teraz sie z tego wycofal, zaczal mna manipulowac, juz 4-ta noc nie spalam a Ty z tym swoim masz jakis kontakt? widzzicie sie na codzien?

Gość kem-kaja
nie , on wyjechał, nie dzwoni

Gość kem-kaja
też nie mogę spać, wszystko mi się trzęsie

Gość cezetka
moj jest z innego miasta, napisal mi nawet ze gdyby mnie zobaczyl to by wrocil:(

Gość kem-kaja
nie podszywaj sie moj ex wyjechal do USA do pracy ze swoja nowa dziewczyna on wie ze ja go jesczce kocham ja staram sie udawac ze nie! na szczcescie nie widujemy sie bo serce by mi pekło. Napisalam do niego smsa jak tam mu sie zyje,nie odpisal!:(

Gość kem-kaja
ten wpis o 10.13 to nie mój! Nie podszywaj się!

Gość cezetka
moze pusc mu sygnal?

Gość kem-kaja
czasmi mam takie dni ze nie moge tego zniesc gdzies tam słysze jego słowa, czuje jego zapach i dotyk.to nie jest do wytrzymania jest mi cholernie ciężko a to juz rok.

Gość cezetka
ma nową dziewczynę? to się obudź i daj z nim spokój! on jest dla ciebie nieosiągalny!!!!! Nie rozbijaj jego związku, jeśli naprawdę go kochasz!

Gość cezetka
a w ciagu tego roku mialas kogos?

Gość cezetka
Zrozum, że on nie ciebie teraz chce !!!!

cazetko to ja : powiedz a ile macie lat? ja mam nie rozbijac jego zwiazku,nie mam takiego zamiaru.To ona rozbila nasz

Gość cezetka
wpis z 10,16 to nie ja wiesz skoro nie odpisal, skoro ma nowa dziewczyne, wyjechal to rzeczywiscie lepiej dac sobie spokoj, schowac wszystko co Ci go przypomina, isc na jakas impreze itp a ile masz lat?

Gość sssssssssssss
obciągam pyty orangutanom z wrocławskiego ZOO. Ponadto wylizuję kał bezdomnym psom psom spod ogona

Gość cezetka
ja nie mam 17 lat!!!! ktos sie podszywa

Gość cezetka
a to dlaczego sie rozstaliscie? skoro 6 lat to moze zawalcz jeszcze?

Gość cezetka
mam 18

Gość cezetka
walcz, chociaż szanse masz zerowe , poniżasz się tylko

Gość cezetka
napisał smsa, że jutro przyjeżdża !!!!!! do mnie !!!!!!!! wróci, czy zostawi na zawsze ?

Gość cezetka
te ostatnie wypowiedzi nie sa moje:( jak mozecie sie tak perfidnie podszywac pod cierpiaca kobiete:(