Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

augusta

NORMADERM-zaskórniki, grudki,rozszerzone pory?!?!

Polecane posty

Czy ktoś stosował ten krem?Czy działa?Czy to tylko wyrzucenie pieniędzy w błoto?? Wpisujcie Wasze opinie.

Gość zaskórnikowa
zaskórników nic nie usunie poza co tygodniowym wyciskaniem ich w HIGIENICZNY sposób!

ale mi bardziej w sumie zalezy aby cera zrobila sie gladka...moja najwieksza zmora sa te obrzydliwe grudki:( tego wycisnac nie mozna a to naprawde szpeci i denerwuje :(

Gość *kajka*
W moim przypadku to było wyrzucenie pieniędzy w błoto. Mówię o kremie , bo tylko jego używałam , nie przypasował mi w zadnym punkcie. Poprawy cery nie zauważyłam , pod makijażem się wałkuje , zaskórniki jak były przed nim tak zostały. Za ta cene dla siebie moge wybrać cos duzo lepszego , ale każda skóra reaguje inaczej.

Gość zgadzam się z poprzedniczka
kupiłam raz i więcej nie kupię, za to bardzo pasuje mi zel do mycia twarzy Normadermu

Gość Zneba
też uważam, że to wyrzucenie pieniędzy w błoto jest wiele innych kremów, które ładnie wyrównują koloryt, jak choćby Le Roche Posay Effaclar K - on również sprawia, że zaskórniki są mniej widoczne, jest też taki krem z Avene - z kwasami - dla mnie był za mocny, ale większość osób go sobie chwali...Przypominam sobie też A-Ducray -czy coś takiego -- krem z wyciągiem z owsa, miał łagodzić, ale skóra po nim nabrała jednolitego zdrowego koloru...

Gość mimi*
U mnie też nie podziałał,lepiej isc do kosmetyczki ktora oczysci twarz ,a potem uzywac międzyinnmi pilingu.Odkąd tak zrobiłam przestały mi rosnąc małe czarne ;) ,a jesli juz sie tak stanie to jest ich naprawde duuuuuuuużo mniej-przynajmniej tak jest w moim przypadku.Pozdrawiam. :-) p.s kosmetyczkę polecam na zaskórniki ,jesli chodzi o rozszerzone pory to moze tez cos poradzi,a grudki to chyba chodzi o małe kaszaki?to tez mi zlikiwdowała.

Gość kika a
a ja jestem bardzo zadowolona uzywam tego kremu od pol roku zuzylam juz kilka opakowan i zamierzam kupowac dalej , fakt kosztuje ok 60 zl ale dla mnie jest najlepszy. mam cere tlusta , tradzikowa i naprawde juz po tygodniu zauwazylam zmiany . Krem dobrze matuje , jest lekki , zaskornikow mniej i mniej syfkow . To moje spostrzezenia , jestem bardzo z niego zadowolona :) warto wydac wiecej kasy na cos naprawde dobrego :)

Gość upupupupupupupupupupupupupu

Gość do dupy krem
na poczatku trohe pomogl ale to byl jakis tydzien a potem oczywiscie zaczelo si pogarszac wyskakiwalo wiecej pryszczy grudek i zaskornikow niz wczesniej i wogole cera wydawaa sie jakas taka brudniejsza ogolnie stwierdzam ze jest do dupy

Gość
Trądzik raczej wyleczyłam ale pozostały niewielkie blizny, czasem jakieś małe pryszcze podskórne no i moja zmora bardzo tłusta cera czasem nadmiernie przesuszona, więc który krem jest najlepszy pod podkład i dla polepszenia wyglądu cery vichy, avene czy la roche posay?? zdania są podzielone i nie wiem na co się zdecydować:(

miałam ten krem, skóra jest poprawiła juz po kilku dniach, ale po drugim tygdniu codziennego stosowania znów była do niczego :( Teraz to już nie wiem co mam kupić, bo na cokolwiek się nie wyda kasy to idzie w błoto.

ja używam tego na noc i jestem zadowolona.Do tego żel do mycia twarzy.Przebarwienia znikają, cera się powolutku wygładza. Planuje iśc do kosmetyczki na jakiś delikatny zabieg złuszczania skóry,żeby przyśpieszyć wygładzanie..Ale naprawdę delikanty. Jeszcze nie wiem jaki,bo się nie znam i dopiero kilka dni temu to sobie wymyśliłam...

Gość od niedawna zaczelam
myc twarz bonidermem. mam cere mieszana z wypryskami i wielooomaaa zaskornikami. boniderm naprawde pomaga. zaskornikow juz tak nie widac bo wczesniej mialam caly nos w czarne kropki! teraz troszeczke. cera sie wygładza.

Gość na krostki grudki
takie podskórne to dobra jest taka masc aknemycin. tylko ona jest biala wiec trzeba raczej w domu siedziec jak sie posmaruje...