Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naczelnik.

SZCZECIN - fajne to miasto ?

Polecane posty

szczecin.... łoki :) i te spacery po parku kasprowicza. no i mam blizko na pogoń :D mieszkam niedaleko stadionu. mieszkam tu 6 lat, ale wolalabym w policach :)

Gość mały kwiatuszek
witam ,,,jestem ze szczecina ..mieszkam tu od ponad 7 lat..prawde mówiąc bardziej podoba mi sie Poznań i ta atmosfera latem. Tyle ludzi na rynku....gwar...a tu w szczcinie cisza:(((

Cisza?? Bo tu trzeba wiedzieć, gdzie chodzić. Mnie wkurza Poznań i ta banda hippisów na tym rynku, nie mówiąc o tych zarozumialcach.

Gość nocośtam
szczecin naprawdę nie jest zły. Trochę się było tu i tam. Z tym że kulturalnie to trochę dolina, ale samo miasto nie najgorsze.

Gość bywajaca w szczecinie
szczecin klubowy ? haahhaha !!! w ktorym miejscu skoro knajpy w wakacje zamykaja o 1-2 w nocy? i ile jest tych kanjp na waszym "nowym starym miescie" ?? Szczecin jest BEZNADZIEJNY, nie ma tam nic, nawet kregle w galaxy zamkneli. jedyne co moze byc to waly chrobrego.

Gość Agnie
mieszkam tu od paru miesięcy, jakoś trudno mi polubić to miasto... tyle,że wiem,o co chodzi: nie ma tu moich znajomych, nie mam znajomych stąd dzięki którym mogłabym polubić Szczecin - ale może jakoś powoli znajdę tu coś dla siebie

Gość seńiorita
Tym którzy chca tu przyjechac na studia to seredecznie odradzam. To napewno nie jest miasto studenckie. A balety hmmm specyficzne. Ja jestem Szczecininka i bardzo mi sie podoba Poznań i Kraków tam naprawde jest co robic i ludzie o niebo milsi i życzliwi. Ale jak dlugo mnie tu nie ma to tęsknie za tymi naszymi "klimatami" :)

Ludzie! Czy wy slepi jesteście??? Mało u nas imprez?? Dobra puby może i do 2, ale kto przesiaduje tyle w pubach? A lokali do wyboru do koloru, grand cru, b52, can can, rocker, trezor, elite, baila, soho, patio...Co wam tam nie pasuje??

Gość asasaa
Jestem w Chicago, przyjechalam w ubieglym roku, zostawilam Sz-n... Fajne miasto, ludzie, niektore kluby- Soho (juz wyroslam), Trezor dla studentow lubiacych techno trance... No i Galaxy centrum- tam spotkasz kazdego :) Cafe 22 (22pietro,widok na panorame miasta) ma swoj urok- kawa mrozona, dawno takiej nie pilam... Ogolnie i niedaleko do niemiec, i nad morze :) Pozdrawiam szczecinian :) POGON :)

Większość z tych klubów to nie są techniawy przecież. ja tam lubię muzykę klubową, house, nienawidzę cięzkich klimatów, ale jak znam życie i takie lokale się u nas znajdą...Ja tam uwielbiam Szczecin na maksa!

Gość totalna krytyka
Okropne,mieszkałam tam 2 lata i to był koszmar.Prowincja straszna.Brak miejsc gdzie można się dobrze zabawić,te które są nie są blisko siebie,dennne uczelnie,kiepskie biblioteki(brak wielu pozycji),brak sklepów z fajnymi ciuchami oraz butami.Bezrobocie duże,ceny wysokie a pensje niskie. Poza tym aby kupić bilet trzeba jak w komunie stać w kolejce w punktach sprzedaży biletów,których jest parę na krzyż.Nie można kupić w kiosku jak normalny człowiek i te bliety składane beznadzieja niewygodne.Chyba,że coś się zmieniło. Centrum jest ładne ale tylko ono,choć niektóre ulice żywcem z lat 70,poza tym jest Pogodno ale jest też Stołczyn-dzielnica gdzie nie ma nic????i Skolwin???Takich podupadających dzielnic nigdy nie widziałam. Służba zdrowia-już totalna klapa,stomatolodzy koszmarni a aptek pięć na krzyż w nocy jedna na całe miasto otwarta,poza tym wszystkie otwarte do 18. A Dni Morza są zawsze takie same.Nuda. Słyszalam,że wreszcie są normalne kina,już nie komunistyczne gdzie w 2002 film się urwał... Wiem,że jeśli ktoś jest Szczecinianinem/ką to podchodzi to tego inaczej,z sentymentem.

Gość kaaaaaaasia
BARDZO FAJNE:) i nie tylko z sentymentu tak twierdze Pozdro:D

Gość aga78
fajne :)

Gość jedna taka...
hejka lauren:) jaki jest szczecin? duzo hamstwa na ulicach, brud i smrod, oblodzone chodniki, ale poza tym ma swoj styl. uwielbiam po dluzszym wyjezdzie wjezdzac pociagiem o zachodzie slonca i ogladac stare miasto, zamek, katedre i ten stary kosciolek kolo pzu... ogolnie miasto jest fajne, tylko ludzie kiepscy, pelno meneli w bramach:/ czy jest drogie? nie powiedzialabym, ceny jak gdzie indziej, tylko trzeba wiedziec gdzie kupowac. fajne ciuchy tez mozna znalezc, pelno firmowych sklepow wiec nie wiem w czym problem, to samo co wszedzie... co do lokali, nie wiem w czym macie problem, ja mam w okolicy: kontrasty, jame, schody, fuge, tawerne, hormon, piwnice, soho, pinokio i nie wiem co tam jeszcze ostatnimi czasy pootwierali, jest gdzie wypic i potanczyc. poza tym jak ktos pisal, wiosna to miasto ozywa, cale kwitnie, mozna sie w nim zakochac:) na uczelnie nie narzekam, poziom maja odpowiedni do studentow, jak sie nie dostalo na lepszy uniwerek to sie nie narzeka:P

Gość mankapanka
szczecin------mnie sie wydaje ze to miasto jako ednoz niewielu ma swoją dusze,,,,,mój mąż meszkający całezycie w W-wie przyjechał poraz pierwszy do Nas(poznalismy sie przez neta)i z mjesca zakochał sie w Wałach Chrobrego w Jasnych Błoniach w B-52,w Jeziorze Szmaragdowycm....etc.... ja nie zamieniłabym Mojego Szczecina na zadne inne miasto. no chyba ze na Barcelone:)

Gość a ja mam go juz dosc

Gość a ja lubię szczecin
pewnie wielu z was nie było w tych miejscach www.film.locomo.pl

Gość Janek Szpachlarz
bardzo fajne. uklad ciekawy wszystkie ulice glowne sie spotykaja. czyste zadbane. i duzo ladnych Dziewcząt.

Gość wycieczkowiec
Trochę zacofane miasto w porównaniu z innymi dużymi miastami, tak jakby zatrzymało się w miejscu 20 lat temu

Gość dziwne
Ciekawe kto oceniał te filmy. Ten pierwszy podoba mi się o wiele bardziej. Ten drugi to jakiś mówiąc łagodnie nieciekawy.

Gość drugi film
to jakaś straszna kicha

Gość ulencja
ujdzie

Mimo, ze nie mieszkam tam juz 8 lat (choc to moje rodzinne miasto), kocham Szczecin jak zadne inne miejsce na Ziemi i mam do niego cholernie ogromny sentyment :D Ale obiektywnie patrzac Szczecin nie jest ladny...ale jest baaardzo interesuajcy i kochany :)

Gość rejnoldi
Mieszkalam w Szczecinie przez 25 lat.Przeprowadzilam sie do Wroclawia trzy lata temu i tu to dopiero sie dzieje!Tak fantastycznego miasta jeszcze nie znalam.Szczecin to nora i jeszcze raz nora.We Wrocku zycie tetni cala dobe jest masa klubow urokliwych knajpek kawiarenek.W Szczecinie przychodzil weekend a ja nie wiedzialam co mam robic ze soba gdzie pojsc?Tutaj zbliza sie weekend a mnie czasu brakuje!Biegamy ze znajomymi od klubu do klubu na wystawy na rozne imprezki co chwile jakis koncert wystawa czy przedstawienie.Czuje ze zyje w Szczecinie umieralam.NIGDY TAM NIE WROCE!