Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naczelnik.

SZCZECIN - fajne to miasto ?

Polecane posty

Gość gość
Ja szczecin poznaje od niedawna, przeprowadziłam się. Jeżeli ktoś szuka mieszkania w Szczecinie ( i nie tylko) polecam www.inwestor.com.pl . Samemu strasznie ciężko coś ze zwykłych ogłoszeń znaleźć. Nie mówię, ze nie ma w ogóle, ale nie ma nic, na co warto by było zwrócić uwagę. Nachodziłam się, na dzwoniłam – nic więcej. Dopiero w „inwestor” znalazłam ogłoszenie, które mnie zadowoliło i tak oto teraz pracuje i mieszkam w Szczecinie, niedługo zakładam rodzinę wraz z moim mężem i w końcu wszystko jakoś się poukładało : )

Gość gość
Świetne :) ja bardzo polecam. Mam nadzieję, że się o tym przekonanie. Ostatnio byliśmy z nażeczonym http://hotel-vulcan.pl/kontakt genialnie było. Dużo zwiedziliśmy, dużo zobaczyliśmy, hotel naprawdę bardzo do polecenia, więc myślę, że warto :)

Gość Tomyash
Szczecin to miasto które staje się pełne "pomników budowlanych" typu filharmonia, centrum dialogu przełomy i oczywiście w zakresie urbanistyki jest się czym pochwalić. Natomiast mimo swojego położenia miasto jest totalnie nieprzyjazne mieszkańcom, oddzielone od wody chyba w 80 % odry przez nie płynącej (postawili tam jakieś hurtownie, magazyny, salony samochodowe, itd.) Centrum miasta wykończone przez ogromne galerie handlowe. Puby i kluby otwierają się i zamykają z przewagą tego drugiego. Deptak Bogusława, niby centrum rozrywkowe a głównie pijalnie taniego piwa i wódki. Z drugiej strony wiele restauracji nastawionych na niemieckiego klienta wystrzeliło z cenami w kosmos. Miasto bez tożsamości być może dlatego, że po wojnie tylu przesiedleńców.

Gość gość
Pewnie, że fajne, ja uwielbiam szczecin i mam swój sprawdzony hotel idealny zarówno na wypoczynek jak i np. zorganizowanie konferencji. Mowa o http://hotel-vulcan.pl/ naprawdę godny polecenia

Gość gość
Moim zdaniem jesli chodzi o szczecin to ja myślę, że naprawdę warto będąc tam zatrzymać się w http://hotel-vulcan.pl/. Mają naprawdę genialne warunki pobytu.

Gość gość
Tomyash 2017.05.29 Całkiem trafnie, ale mimo to - kocham te miasto zielone.

Gość gość
Mnie drażni w Szczecinie brak spójności architektonicznej i brak starówki, ale również kocham moje miasto.

Gość gość
Lubię Szczecin ale niedawno postanowiłam wyprowadzić się pod miasto. Dojeżdżam do Szczecina do pracy i jestem zadowolona ze swojego nowego domu. Kupiłam działkę budowlaną od www.dzialki-szczecin.com i jeżeli chcecie wybudować dom w okolicach Szczecina to polecam ich wam.

Gość gość
Co do mieszkania w Szczecinie to ja ostatnio kupiłam nowe mieszkanie w tym mieście. Zastanawiałam się nad wyprowadzką pod miasto ale dojazdy by mnie zabiły. Kupiłam nowe mieszkanie prosto od developera www.steed.pl Budują świetne, solidne i nowoczesne budynki w Szczecinie.

Gość gość
Mi się bardzo tam podobało. Byłem tam w delegacji ok 3 tygodni i miło wspominam to miasto. Zatrzymałem się na ten okres w www.parkowa13.com. Wszędzie miałem blisko i rzadko kiedy miałem problem z dojazdem.

Gość odpowiedź 2018
Co sądzę o tym mieście? Jako Szczecinianin odpiszę ci, że dla mnie pozostał już tylko komputer i podłączenie do Internetu. Nic więcej. Takie jest to miasto. Samotnia, zbliżająca się starość oraz śmierć.

Gość przypałowo ale szczerze
Jest to miasto do maksymalnie 20 roku życia a później się tu już tylko wegetuje jak roślinka i umiera świadcząc usługi na rzecz jakiejś durnej firmy, która nie płaci nawet jak powinna i kradnie multum czasu. Po 35 roku życia najczęściej jest samotnia i powolne umieranie. Pozostaje już tylko komputer, bo normalnych znajomych tu nie ma. Wszyscy mają jakieś defekty psychiczne. Są fałszywi, sztuczni aż do przesady i jedyne co mają do zaoferowania, to wszystko co najgorsze. Powiedzą ci, że mają dla ciebie do zaoferowania świetną pracę a jest to dno totalne. Nie mają nic absolutnie do zaoferowania. Nic poza zmarnowanym w beznadziejny sposób i bezpowrotnie, czasem. Dlatego od ponad 10 lat zadaję się z komputerem, bo tu nie ma "wartościowych" osób, które pomogłyby rozwinąć tak zwane "skrzydła". Tylko sam fałsz i kombinatorstwo. Pozytywnych cech brak w tym mieście. Gdybym tylko mógł, to bym się wyprowadził, bo tutejsi ludzie są podobnie chamscy w zachowaniu co Warszwiacy i Poznaniacy. Nie godzi się przebywać wśród Szczecinian osobie, która ma IQ powyżej przeciętnej.

Gość przypałowo ale szczerze
Nie sposób tu zarobić nawet przeciętnie. Czyli nawet tych durnych 4500zł brutto na miesiąc pracując przeciętnej pracy.

Gość gość
To jedz na tzw wschodnią ścianę Polski tam zarobisz więcej.

Gość gość
Lubię Szczecin ale zdecydowałam się na wyprowadzkę pod miasto. Zakupiłam ostatnio działkę budowlaną od www.dzialki-szczecin.com Na działce jest właśnie budowany mój nowy dom. Cena nie była wygórowana a działka jest zlokalizowana w fajnej okolicy.

Gość gość
Mi się dobrze mieszka w Szczecinie i jak ktoś ma dobry zawód, to z pracą też nie ma większych problemów. O życiu, atrakcjach i rynku pracy w Szczecinie na tym blogu https://praca-szczecin.eu/ zamieszczają ciekawe informacje.

Gość Inga9876

ja tez lubie szczecin, choc ostatnio dostałam prace w http://bridgestone-stargard.pl/kariera i dojeżdżam do stargardu. Generalnie to i i w tym mieście zrobilo sie fajniej, widac ze cos sie dzieje, sa nowe inwestycje. W szczecinie czekam przede wszystkim na ta kolej metropolitalna, wydaje mi sie ze mega to ulatwi wszystkim zycie, bo i dojazd do pracy bedzie latwiejszy, a zawsze to jakas atrakcja, ktora przyciagnie ludzi do nas

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym lub przebywającym w Szczecinie, które rozglądają się za odpowiednią restauracją, polecam wybrać się do chinaming.pl Tam zawsze podają przepyszne jedzenie pochodzące z kuchni Chińskiej.

Gość Konfederacja. W.i N.

Miasto ...ne jak choooj.  Od dwóch dekad albo dwóch i pół mieszka tam zawsze jakiś zwel prezes pogoni szczecin z zarządem, którym to daunom danie po ryju to obowiązek... za antypolskość.  Cały skład a potem pół składu z obcych skór.. chory zespół, chory klub, szczecin mógłby spłynąć do morza.

Tak samo nienawidzę swojego klubu, Górnika Zabrze.  Pełno peda€nów z Hiszpanii, mazolandii turkmenistanu, ozbekstanu, paramenistanu, bangladeszczu, złotego deszczu, złotej sraki, złotej nike, bambusolandu.

Nienawidzę kibiców Górnika chodzących na te żydowskie barnicwyi ligowe Górnika zabrze.  Trzeba być tępym debiulem, żeby oglądać mecze, gdzie nie ma 8-9 polaków w podstawowym składzie.

Rozwiążcie cały klub i całą polską ligę.

Nienawidzę was skuorwysyny.

Obyście wszyscy zdechli w całej polska pożal się trumpie skończony pedaule pko bank polski, żydowski EKSTRAKLASSIE>

EKstraklassie pedaunów umysłowych, lgbtquarzy, szmatostanów, pedaunów, cyklistów, pieszych, zielonoświątkowców, hauturników, dresiarzy, wolnomularzy, architektów ...stanu.  Pozdrawiam ich środkowym fakerem oraz pistą najgorszej tapeciary z gimbazy.