Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ognicha

ciężarne z Rybnika

Polecane posty

Mieszkam od 3 m-cy w Rybniku z 2 letnią córką i mężem.teraz spodziewamy się drugiego dziecka(maj) i chciałabym pogadać z kimś kto zna to miasto a przede wszystkim poleci mi dobrego lekarza i opowie mi gdzie rodzić najlepiej w tym mieście.

Gość Hana
witam ja jestem z Wodzisławia ale mogę ci polecić szpital wojewódzki w Rybniku _Orzepowicach podobno luksus jak słyszałam. Moja kuzynka mieszka w Rybniku i właSnie w czerwcu tam rodziła i jest zadowolona. A kiedy masz rozwiązanie jeśli mogę spytać?

Gość Hana
Sorki widzę że na maj masz termin a co do lekarzy to nie znam.

Gość Beata*
Hej! Ja co prawda od roku nie mieszkam w Rybniku ale mieszkalam tam przez 22 lata mojego zycia. Znam dobra i mila pania ginekolog. Niestety nie pamietam jej nazwiska ale przyjmuje ona w przychodni w ulucy Rejmonta ( zaraz kolo ronda). Tam jest tylko jedna pani ginekolog wiec na pewno dobrze trafisz. Sama ja odwiedzalam i bylam zawzsze bardzo zadowolona. Rejestorwalam sie telefonicznei i nigdy nie musialam dlugo czekac w poczekalni. Goraco polecam!!! Pozdrawiam serdecznie.

Gość Beata*
jesli chcesz wiecej informacji to napisz na moj nr GG 5421495 pa

Gość Beata*
o wlasnie znalazlam......... nr tel.pani ginekolog to 4248819 a przyjmuje : Pn 8.00 - 13.00 wt. 11.00 - 16.00 sr.8.00- 16.00 czw.11.00-16.00 pt.8.00-13.00 w tych godzinach nalezy tez dzwonic. nie jestem pewna czy to sie teraz nie zmienilo poniewaz jak juz wspomnialam od roku nie mieszkam juz w rabniku.

Dzięki dziewczyny za rady.trafilam do tej pani ginekolog (ktorą polecasz)przypadkiem bo w sumie mieszkam blisko przychodni i poszłam tam własnie z tego powodu. Super że ktoś polecił mi szpital.Zupełnie nikogo nie znam w tym mieście i chyba troche mi to \"ciąży\"

Dzięki dziewczyny za rady.trafilam do tej pani ginekolog (ktorą polecasz)przypadkiem bo w sumie mieszkam blisko przychodni i poszłam tam własnie z tego powodu. Super że ktoś polecił mi szpital.Zupełnie nikogo nie znam w tym mieście i chyba troche mi to \"ciąży\"

Gość maia
Jestem z Rybnika , ale jeszcze nie w ciąży. Mam nadzieję ,że wkrótce się to zmieni. Pozdrawiam