Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ainka

dobry ginekolog, GLIWICE

Polecane posty

Gość ainka

czy ktoś mi może kogoś poradzić?

Na pewno NIE pani doktor w przychodni na Zubrzyckiego... :/ niby odstala tytul lekarza - przyjaciela jakiegoś czasopisma kobiecego, ale jak dla mnie jest beznadziejna i popadła w rutyne... : *(

Witaj Mieszkałam na osiedlu Zubrzyckiego ale nie byłam nigdy u ginekologa w tej przychodni bo tez słyszałam wiele... złego na jej temat Sama chodze do przychodni koło Rynku ale tam na wizyte w ramach Funduszu czeka sie nawet 2 miesiace ( w czwartek sie rejestrowałam i mam wizyte w połowie listopada) ale chodze tam juz dłuzszy czas i jestem zadowolona Słyszałam o ginekologu na Sikorniku ale nie znam jego nazwiska, przyjmuje podobno tylko prywatnie ale za \"groszowe\" kwoty Pozdrawiam

Gość gliwiczanka
Aja polecam Dokt Andrzeja Szweja, pracuje w Szpitalu Gin w gliwicach- jest to bardzo dobry Specjalista:) Polecila mi go kilka lat temu koleżanka i ja polecam następnym:) przyjmuuje prywatnie w Gliwicach przy ul. Strzlniczej- przedluzenie Myśliwskiej- pomiędzy Toszecką a Tarnogórską. Ma usg a jesli potrzeba jest dodatkowych badań to pezyjmuje pacjętki również w Szpitalu Gin. Jest bardzo miły, delikatny:) i wciąx się kształci.....:) Jako jeden z niewielu wykonuje laparoskopię:) Bardzo dobry specjalista. Przyjmuje w pon .wt i czwartki od 15:30 do 19 izyta ok 50zł ewent z cytologią i usg 100 Podczas jednego cyklu na zyczenie kientki lub aby przesledzić owulację wykonuje kilka razy usg juz gratis:) polecam go szczerze