Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja148

twardy brzuch, ciąża?? blagam pomóżcie

Polecane posty

Gość kaja148

mam okropnie twardy brzuch a kiedy mocniej go naciskam czuje ze puka w nim cos tak jak serce bije. robilam dwa testy ciazowe oba wyszly negatywnie. mialam okres normalny, to bylby juz miesiac od zaplodnienia ale nie wiem czy dwa test mogly sie pomylic? blagam napiszcie co tym myslicie, mam tez takie sino-czerwone zabariwnie wokol pochwy, czy to są oznaki ciązy?? najbardziej martwie sie, ze ten brzuch jest taki twardy i ze nie mam pmsu a powinnam juz go miec, bo tylko 5 dni mi zostalo do miesiaczki, blagam o pomoc co sie ze mną dzieje pomozcie!!!

Gość amorelka
przed okresem to normalne... ja też co miesiąc mam schizy że coś jest nie tak... spoko wszystko będzie ok to normalne że brzuch jest przed okresem powiększony, twardy itd. tak po prostu organizm reaguje

Gość kaja148
no tak ale to juz trwa dosyc dlugo, poza tym czesto oddaje mocz i wogole mam wiele innych objawow ciąży, nie wiem jak to wogole mozliwe. 2 testy, czy mogly sie pomylic? a poza tym okres wczesniejszy mialam taki sam jak wszystkie wczesniej. tak sie strasznie boje, by to nie byla ciąża. wlasciwie to bylo wspolzycie w dni plodne ale on wyszedl przed wytryskiem i no wiem ze moze dojsc do zaplodnienia tak bo te kropelki ale wcesniej tez tak robilismy i nic sie nie dzialo, od tego czasu (jakies poltora miesiaca) wcale nie wspolzylam blagam pomozcie mi czy mam zrobic jescze jeden test?

Gość ixxx
Po półtora miesiaca nawet najmniej czuly test wykrylby juz ciaze.. postaraj sie uspokoic :) a jakjuz nie mozesz spac po nocach to pozostaje test z krwi ktory juz Ci odpowie na 100000% czy to ciąza czy nie.

Gość to samo
znam twoje obawy i dokladnie cie rozumiem bo przezywam to samo.powiem ci szczerze ze to ze wyjal przed wytryskiem to nic nie daje bo sa przedwczesne wytryskii.nie chce cie dolowac ale testy moga byc bledne a to ze dostaniesz misiaczke to tez nie wyklucza ze nie jestes w ciazy