Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PinkPen

TANIE tabletki antykoncepcyjne- dobre?

Polecane posty

Gość PinkPen

Muszę brać tabletki anty, z powodu bardzo bardzo bolących miesiączek. Od kilku lat jest to LOGEST, ale jego cena jest lekko dołująca jak na moją kieszeń ( ok. 37 zł ). Za miesiąc idę do lekarza po receptę i pomyślałam, że poproszę go o coś tańszego.... ale mam wątpliwości: Czy tanie tabletki powodują tycie? Boję się przybrania na wadze i zbyt dużej dawki hormonów :( Czy możecie polecić mi jakieś tabletki anty, które nie wywołują u Was skutków ubocznych i nie są drogie? Wiem, że to kwestia indywidualna, ale chciałabym znać jakieś przykładowe nazwy i o nie zapytać lekarza. Logest mi pasuje pod każdym względem- z wyjątkiem ceny. Jeśli nie ma dobrych tańszych odpowiedników, to trudno- zdrowie najważniejsze, najwyżej będę zyć o chlebie i wodzie ;)

Gość PinkPen
odpowiedzcie :(

Gość microgynon
ok8-10 zł za opakowanie biore go juz kilka lat :) i jestem zadowolona.

Gość tanie są tak samo dobre

Ja biore DIANE (10zl)od jakiegos czasu, wczesniej tez brałam Logesty. Z Diane jestem zadowolona, zadnych problemow, zadnego tycia! :) a na dodatek moje problemy z cera ( resztki tradziku) zniknęły bezpowrotnie. Jednakze to wszystko kwestia organizmu i dobrego dopasowania tabletek przez lekarza, po prostu poradz sie, mam nadzieje, ze masz dobrego ginekologa i dopasuje ci odpowiednie tableteczki :) Pozdrawiam serdecznie!

Gość PinkPen
Ok, zapytam przy najbliższej wizycie- o Microgynon i inne :)

Posluchajcie mnie TABLETKI NIE POWODUJA TYCIA tyjesz od jedzenia nie od tablete tabletki moga ale nie musza pbudzac apetyt ale nie tyjesz od samych tabletek

Warto poszukac taniej apteki. Ja za cilest placilam na poczatku 36zl. Potem znalazlam za 30. A ostatnio za 24!! :)

sprzedam logest 28zł (wysyłka gratis) !!! termin ważności do listopada b.r. zaprzestałam korzystania a została mi ostatnia paczka pinkydreanky@wp.pl

Gość Apeironka
ja biorę Harmonet, bo mają niskie stężenie tych wszystkich świństw. Kosztują ok 30 zł, ale rzeczywiście warto znaleźć tańszą aptekę, bo w moim mieście różnica sięga czasem nawet 6 zł na opakowaniu.