Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kollasa

Aparat cyfrowy

Polecane posty

Gość kollasa

Obecnie jestem w Anglii, niedlugo wracam do Polski. Slyszalam ze aparaty cyfrowe w Anglii sa tansze niz w Polsce,sprawdzalam troche na internecie ale zbyt malo wiem o fotografii zeby podjac decyzje o kupnie. potrzebuje fachowej porady- czy oplaca sie bardziej kupic aparat cyfrowy w Anglii??Chcialabym kupic dobry aparat cyfrowy(do 2000zl)niestety nie znam sie dobrze na fotografii(to dopiero poczatki). Jaki model wybrac? Kupic tu czy w Polsce? Bo jesli kupie tutaj, taniej 200 zl,to co z gwarancja? Wolalabym doplacic 200 zl ale miec gwarancje. Slyszalam jednak ze mozna tu nabyc aparat nawet 600 zl taniej niz w Polsce. Prosze pomocie

Gość mikser123
niestety nie jest tak kolorowo- ogolnie sprzet rtv i agd jest drozszy niz w polsce (oczywiscie nowy) jedyna opcja to zakup naprawde drogiego i nowoczesnego sprzetu ktory nie jest w polsce jeszcze oferowany. proponuje zakup w polsce- lub w niemczech jesli ktos ma mozliwosc- jest taniej!pozdrawiam

Gość ...... ........ ........ .....
aparaty cyfrowe i laptopy , zloto i tym podobne ja i znajomi kupujemy tylko w Kosowie , mam kilku znajomych ktorzy sa zawodowymi zolnierzami , mowie im co chce i mi przywoza , ceny sa o 50 % nizsze a gwarancja obejmuje rowniez teren Polski

Gość a ja czekam
na Canon PowerShot A620 - jeszcze go nie ma w sprzedaży, ma kosztować ok. 1500 zł. i jest to jeden z lepszych w rozsądnej cenie.

Gość agaaaa222
Czy wiesz, ktory jest dobry?????? Sama tez jestem zainteresowana i jestem w podobnej sytuacji?? Czym sie kierowac przy wyborze, tylko, ze ja chce kupic w Polsce;))