Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollla

Mój chłopak chyba mnie zdradził

Polecane posty

Gość ollla

Dzwonił dzisiaj do mnie i w tle jego znajomi gadali coś o karolinie przy okazji bardzo się śmiali. Jak zapytałam co to za Karolina to mnie opieprzył że mam do niego jakieś pretensje a ja tylko zapytałam...:( Dodam że wyjechał na tydzień w towarzystwie 4 kobiet i 5 facetów na tydzień. To był rejs:( Czuję że coś tam się zdarzyło:(

Gość iwetka
Powinnaś z nim szczerze porozmawiać jak wróci.

Gość Słucham
? Rejs. Dziwię ci się że w ogóle się na coś takiego zgodziłaś. Mój chłopak w życiu by sie na taki mój wyjazd nie zgodził .

Gość wszystkie
karoliny to dziwki. Lepiej uważaj.

Gość karolinaa
Ja jestem Karolina i nie jestem dziwka :P

Gość z pewnością
jesteś tylko sobie nie zdajesz z tego sprawy

Moim zdaniem cos faktycznie moglo sie tam wydarzyc i nawet jak ze soba porozmawiacie i niby wszystko bedzie dobrze (bo on sie bedzie zapieral ze nic nie bylo, albo zebys sie nie czepiala) to bedziesz caly czas miala to w glowie i sie meczyla. Sadze, ze powinnas skonczyc z tym gosciem. Sam fakt, ze tam pojechal bez Ciebie i z takim towazystwem powinno go dyskwalifikowac w Twoich oczach. Pozdrawiam Cie cieplo

Gość karolinaa
:O A wszyscy rudzi sa falszywi, wszyscy Polacy to pijacy a Niemcy nazisci:O

Gość karolinaa
to ze na pierwszej randce i czasami na dyskotekach bzykam sie z kasdym kto tego chce nie daje ci prawa zeby tak o mnie sadzic

Gość buahahaha
niezłe z tą Karoliną. Też znam jedną. Lachon straszny.

Gość i znowu
I znowu rozwalili komus topik osobistymi wycieczkami!!!!!!

Gość pozdro
dla Romana:p

Gość ollla
Pewnie będzie miał jakieś zdjęcia jak zobaczę kogoś podejrzanego z imieniem Karolina to bedzie koniec!!! Wyjechał beze mnie bo mu tego nie zabroniłam. Ma takie zainteresowania więc musze to zaakceptować. Podobno bardzo mnie kocha a nasz związek jest na razie jednymny w którym nie zdradził... Oby to nie by ten pierwszy raz...

Gość dobre dobre

Gość dobre dobre
skoro wciska ci taki kit że ten związek jest pierwszym w którym rzekomo jest wierny, jednoczesnie daje ci do zrozumienia że wcześniej zdradzał to sie dobrze zastanów w co sie pakujesz bo moze sie jednak okazać że dla nie ma zwiazków bez zdrady

Gość a czemu
ten dupek Cie nie wziął ze sobą na ten rejs ??? 😠

Gość ollla
Proponował mi ale nie chciałam się zgodzić. Nigdy nie byłam na takim rejsie a o tej porze roku na morzu przeważnie są sztormy. Bałam się i dlatego nie pojechałam.

Wiesz troche naprawde dziwna sprawa...ja za soba mam zwaizek 3 letni kotry na szczescie sie skonczyl i teraz jest mi strasnzie glupio ze moglam byc z takim facetem,,,,ktory moiwl ze mnie bardzo mocno kocha i nie widzi zycia beze mnie a jak sie skonczylo wszystko to sie dowiedzialam najgorszego........bleeee.okazalo sie ze mial 2 laski w miedzy czasie ...ja bylam naiwna bo naprawde myslalam ze mnie kocha.... teraz wiem ze bylam glupia... amoze to faktyczbie byla milosc z mojej strony?nie wiem i nie kcem juz w to wnikac naszczescie sei uwolnialm ale nie zmienia to faktu ze przyprawil mi rogi....wracajac do ciebie to zastanow sie czy warto to ciagnac bo ja uwazam ze nie....ale to jest tylko moje zdanie.....jaki koles wyjezdza gdzies bez dziewczyny.... ajesli jego kolesie sie smiali to jednak chyba cos zaszlo wiesz taka solidarnosc plemnikow........fuuuuu 3m sie cieplutko....

Gość znam dwie karoliny
i obydwie sa z lekka wkurwiajace, wiec cos w tym jst

Gość obudzili się po roku D