myszulka 0 Napisano Wrzesień 26, 2005 nie pamietam jakie badania robiłam kiedy lekarz mi dobierał tabsy:( a chcę teraz po 3 miesięcznej przerwie w tabsach znów brać i muszę je zrobić:( więc napiszcie jakie wy musiałyście robić:) oki?? czekam na odpowiedzi i serdecznie wszystkie pozdrawiam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kathia Napisano Wrzesień 26, 2005 ja miałam dużo badań, ale myślę, że wystarczy morfologia, poziom hormonów, próby wątrobowe i cytologia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BLANKA. Napisano Wrzesień 26, 2005 Hejka ja odstawilam miesiac temu cilest i teraz chce brac inne pigulki, moja lekarka polecila mi zrobic nastepujace badania, ktore pokaza czy wszystko w moim organizmie ok: - wskaznik protrombiny - czas kaolinowo - kefalinowy - poziom bilirubiny - transaminazy Jutro z weynikami ide do niej na wizyte, ciekawe jakie tabsy mi przepisze Pozdr... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach