Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłapi

Szampom na włosy przetłuszczające się????

Polecane posty

Gość Kłapi

Jaki szampon możecie mi polecić na włosy przetłuszczające się u nasady a raczej suche na końcach?Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuje za pomoc.

Gość diefee
ja uzywam "fruktis" :) i jest ok

Gość fructis jest do dupy
:(

Gość fructis najgorsze badziewie

Gość panten pro-v

Gość jest jeszcze...
jest jeszcze taki timotej do tlustych u nasady i suchych na koncach

Gość dobre sa takie...
dla dzieci typowe np polecam Johnson & Johnson

Gość xxx......
polecam sporzadzenie szaponu z kostki dziecinnego mydla startego na tarce, ktora nalezy zalac litrem wody i podgrzec do rozpuszczenia. Gdy ta bebelucha troszke ostygnie wlać do plastikowej butli. Przed uzyciem solidnie potrzasac by zrobiło sie pólpłynne. TYm byc wlosy, a na kobiec spłukać litremwody z dodatkiem łyzeczki octu. Powodzenia _ to najlepszy szampon PS. Doskonały jest rowniez gotowy szampon aloesowy firmy Forever Living Produckt Poland. Z doskonałym skutkiem mozna uporac sie z tlustymi włosami stosując produkt tej samej firmy, Nazywa sie to FIRST ( zestaw aolesu polaczonego z wielona ziolami) Naprawdę świetny produkt, choc jest drogi (ok. 80 zl kosztuje 0,5 l opakowanie z pompką). Preparatem tym spryskuje sie włosy po ich umyciu. Polemam,bo wart tej ceny

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam w swoim zyciu mega problem - minaowicie bardzo przetluszczajce sie wlosy. myje codziennie ale nawet juz wiecozrem robia sie tluste. bylam u wielu dermatologow. ostatnio jedna babka polecila mi szapon do wlosow przetluszczajcych sie PHARMAEEVIS taki zielony tylko w aptece ok 22 zl ale sluchajacie juz troche dziala! jestem mega happy!:D:D

Gość niebieskooookaa22
sZAMPONy DO WŁOSÓW PRZETŁUSZCZAJĄCYCH SIĘ (sorki za capsa :) ): Seboradin Niger z czarną rzepą szampon do włosów przetłsuzczjących się i wypadających Joanna Rzepa do włosów przetłsuzczających Joanna Naturia z łopianem czy wrzosem albo Polena Eva Moc trzech ziół" rozmaryn.arnika,pokrzywa mają ziołowe składniki ograniczające produkcje sebum "po " myślę że będzie trzeb aużyc odżywki do spłukiwania ;)