Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laktator

NAJLEPSZY LAKTATOR, KTÓRY LEPSZY RĘCZNY CZY ELEKTRYCZNY

Polecane posty

Gość Laktator

Zastanawiam się nad kupieniem laktatora. Który według Was jest lepszy ręczny czy elektryczny? Jakiej firmy są najlepsze?

Gość gluuutek
Polecam Medeli elektryczny- mi zycie uratowal!!! Aventa odradzaly polozne w szpitalu- podobno duzo mam wracalo do poradni z problemami po Avencie. pozdrawiam Do o jasna: a ja wspolczuje tobie takiego podejscia:( nie pozdrawiam:P

Gość dzieciece-centrum.pl OSZUŚCI
dzieciece-centrum.pl to oszuści - brak regulaminu i koszów dostawy (podobno doliczają 50 zł za dostawę) !!!

Gość gość
Kompleksowy przegląd znalazłam na stronie www.sosrodzice.pl/jak-wybrac-laktator/ Sama osobiście wybrałam philipsa Avent Isis SCF302/01, cena nie jest za niska niestety ...

Gość Tysiak85
JA polecam laktator Lovi Prolactis, używam od niemal trzech miesięcy i nigdy mnie nie zawiódł. Niezawodny przy rozkręcaniu laktacji, nawale pokarmowym i w końcu przy kryzysie, ratuje z każdej opresji :) Korzystam póki co tylko z wersji elektrycznej, ale doceniam, że w razie 'W' można zmienić go w manualną. Pokarm odciąga w kilka minut i robi to bezboleśnie, jest łatwy w montażu , obsłudze i – co też ważne – w myciu nie sprawia kłopotów. Bardzo fajny design i torba, którą można zabrać w podróż. Polecam!

Gość gość
u mnie sprawdził się elektryczny, do ręcznego nie miałam siły. Mam Lansinoh, jest wygodny i nie robi dużo hałasu. Dosyć drogi ale jak kupowałam to miałam jakiś rabat. Na happy babby jest dostępny i jest też jakaś zniżka na pierwsze zakupy

Gość gość
A u mnie laktator okazał się zbędnym wydatkiem, użyłam chyba ze 3 razy. Nie kupowalabym, tylko w razie potrzeby wypożyczyla ze szpitala.

Gość gość
A to tak mozna wypozyczyc ze szpitala...? Juz wolalabym kupic reczny, one sa stosunkowo tanie, a mialabym na wlasnosc, niz wypozyczac

Gość dorkka
Mam elektryczny i sobie chwalę a do tego bardzo wygodne butelki i woreczki Kiinde, bardzo fajne akcesoria do przechowywania i podawania jedzonka :) Polecam każdej mamuśce, wygodne i proste w użyciu.

Gość gość
Ja miałam ręczy i jak rozkręcałam laktację to myślałam że mi ręce odpadną... mąż siedział po 40 minut i odciągał. Wkurzyłam się i kupiłam za 150zł elektryczny z canpolu bo był najtańszy i od razu żałowałam że nie kupiłam go wcześniej. Dziecko śpi, ja zasiadam przed tv, włączam i sobie odciąga, 10 minut i 2 razy więcej mleka niż przy ręcznym. Nie zastanawiaj się i kup elektryczny, oszczędzisz sobie dużo czasu, a przy dziecku to nie ma czasu męczyć się z ręcznym, bo w czasie kiedy mogłabyś odpocząć siedzisz i odciągasz.

Gość gość
Mnie z kolei bardzo bolały piersi w trakcie i już po odciąganiu pokarmu laktatorem automatycznym. Zmieniłam go na ręczny i Lakta Mila z www.simed.pl i od razu było lepiej.

Gość gość
Ja zamawiałam Lakta Mila i dość dobrze mi słuzy. Sprawnie odciaga pokarm i nie jest to aż tak bolesne.