Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dd**

Czy moge odstawic tabletki??

Polecane posty

Gość dd**

Mam problem, zaczelam brac 4 dni temu Cilest ( teraz powinnam wziasc 5 tabletke ) ale sie wlasnie zastanawiam czy moge odstawi, poniewaz wczoraj rozstalam sie z chlopakiem i wiem ze juz nie beda mi potrzebne a do tego od 2 dni odczuwam bole nog to znaczy tak jak bym miala zakwasy.Wczesniej kiedy bralam Logest tez tak mialam ale pomogl magnez a teraz nawet to nie pomaga, boje sie ze moze to byc cos powazniejszego.

Gość Fruttella222
to może być początek żylaków. Też miałam podobne bóle, rozmasowywanie i magnez nie pomagały. Odstawiłam tabletki na jakiś czas, myslę o powrocie do tabletek ale chyba wybiorę jakieś słabsze.

Gość dd**
najgorsze jest to ze u mnie w rodzinie nikt nie ma zylakow a ja od zawsze mialam male zylki widoczne ale nigdy nie myslalam ze to zylaki :/ chyba jednak pomecze sie do konca opakowania bo boje sie odstawic bo nie chce miec gorszych skutkow ubocznych.

Gość toficzka
mozesz odstawic

Gość dd**
czy moze ktos jeszcze tak mial?? postanowilam nie dostawiac tabletek pomecze sie dokonca opakowania, a jak bedzie naprawde zle to odstawie jak na razie jest nie najgorzej.