Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczek

pytanie !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pytaczek

czesc dziewczyny! Mam takie pytanie i zależy mi na szybkiej odpowiedzi: 1. jeśl podejżewam, że jestem w ciąży to powinnam iść do zwykłego ginekologa czy ginekologa-położnika? 2. po jakim czasie lekarz może wykryć ciąże? 3. czy powinnam pierw sama udać sie np. badania hcg czy czekać na skierowanieod lekarza? 4. co powinnam wiedzieć idąc do lekarza i jakich pytań mogę sie spodziewać? Dzieki z góry za wszystkie udzielone odpowiedzi -wiem, że może dla niektórych z Was są dziwne ale ja prosze o odpowiedzi, bo nie wiem.

Gość odpowiadam
1 idz do lekarza do ktorego chodzisz zazwyczaj tzn ginekologa 2 ciaza moze zostac wykryta nawet w 5 tyg ciazy za pomoca badania usg dopochwowego 3 ja poszlam sama na badanie beta hcg ,zaplacilam i zrobilam a potem z tym do lekarza 4 powinnas wiedziec kiedy mialas ostatnia miesiaczke

Gość pytaczek
dzieki za odpowiedź!!!

Gość pytanko*
mam pytanko , lekarz może wykryć w 5 tyg. czyli licząc od ostatniej miesiączki czy jakoś inaczej?

Gość pytaczek
a ile kosztuje takie badanie? i po jakim czasie są wyniki? -chodzi oczywiście o hcg :) i gdzie można je wykonać?

Gość odpowiadam
moja kolezanka robila to badanie prywatnie niedawno i placila kolo 20zl ano tak ciaze liczy sie od ostatniej miesiaczki i u mnie tez tak badano,od osttnije misiaczki minelo 5 tyg i wtedy mnie badali dopochwowo.

Gość pytanko*
odpowiadam......Dzięki🌼