Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viktoria33

CO CZYTAĆ W CIĄŻY twoje9miesiecy i...?

Polecane posty

Cześć znam na razie tylko jedną gazetę dla ciężarówek Twoje 9 Miesięcy na stronie www.twoje9miesiecy.com można sie o niej więcej dowiedzieć. Czekam na to co macie do polecenia innego i jakie są wasze opinie na temat tej gazety :) Pozdrowionka viki

Ja polecam ci trochę poczytać, trochę posłuchać koleżanek, trochę posłuchać mamy, trochę wsłuchać się w siebie. Myślę, że ta mieszanka da odpowiedni efekt. Nie masz generalnie się czym stresować. Pa

Twoje 9 miesiecy to jedyna gazeta dotyczaca glownie ciazy. Nie ma innej. Sa rozniaste dodatki do gazet - Claudia wlasnie wypuscila dodatek o ciazy, ale nie czytalam akurat tej gazety. Ja kupuje \"Mam dziecko\" - to miesiecznik glownie o dzieciach, jest spoor o niemowletach, sa dzialy dotyczace ciazy i chyba to najlepsza mieszanka w oczekiwaniu na dziecko :) Do tego czytam sporo ksiazek - np. \"Jezyk niemowlat\" Tarcy Hogg - liczac, ze mi sie przyda. Mam tez przewodnik Pascala po ciazy (tytul \"Ciaza\"), ksiazke \"w oczekiwaniu na dziecko\" i to plus zajecia w szkoel rodzenia wiele mi daja...

Zastanawiam się czy są jakieś książki, które mogą pomóc w wychowaniu dziecka, albo nauczyć wychowywania, bo przcież każda z nas chciałaby wychować jak najlepiej. Tylko co to znaczy jak najlepiej? Marti

Gość gość
m jak mama również jest dla kobiet głównie w ciąży, ma dodatek pierwszy rok życia dziecka, co również się przydaje-nie będzie czasu na czytanie po porodzie :]