Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin Warszawa

Dziewczyna z 612....

Polecane posty

Gość Marcin Warszawa

Wracając z pracy zawsze widywałem ją w tym autobusie. Pewnie też wracała nocą z pracy. Zawsze starałem się usiąść naprzeciwko niej i wpatrywałem się w nią jak w obrazek. Kiedy spoglądała w moim kierunku, zawsze odwracałem wzrok. Peszył mnie kontak wzrokowy z tak piękną dziewczyną, moim ideałem. Pare razy widząć że się w nią wpatruje, uśmiechneła się do mnie. Pamiętam dobrze każdy z tych uśmiechów. Nigdy nie miałem odwagi do niej zagadać, nigdy się do niej nie odezwałem. Spotykałem ją w tym autobusie od dwóch lat i zawsze było tak samo.... ale w ostatni piątek wszystko się zmieniło...... Nie wiem co teraz będzie. Napiszcie mi że będzie dobrze. Proszę, zależy mi.

Gość A co sie zmienilo Rozmawiales
z nia?

Gość jołjoł
coś Ty taki tajemniczy?:P gadaj co się zmieniło;)

Gość Marcin Warszawa
Bardzo wiele się zmieniło, wtedy odważyłem się jej zaproponować,żeby mi obciągnęła z połykiem, a ona wysiadła z autobusu i przesiadła się do linii 614 , a tam jeździ gruby Mietek !! jestem sfrustrowany

Gość Marcin Warszawa
Zmieniło się wiele. Oczywiście nie popisałem się i po tym co się wydarzyło chyba nie będzie chciała mnie znać. Nie uśmiechnie się już do mnie :(

Gość Marcin Warszawa
21:08 - to nie jest moja wypowiedź.

Gość jołjoł
no to zdradz co takiego sie wydarzylo;)

Gość Marcin Warszawa
21:10 - to nie ja pisałem . Brakuje mi jej spojrzenia...

Nie popisałem się, nie chce o tym pisać. 2 lata, przez ten cały czas byłem w niej zakochany. Poprostu zawsze myślałem o naszym spotkaniu w nocnym autobusie Uwielbialem na nią patrzeć i zbierałem się żeby się do niej odezwać. Przez 2 lata mi nie wychodziło. A teraz jest mi wstyd, że tak postąpiłem. Nie zainponowałem jej tym i chyba uraziła się do mnie:(

Nie okłamujcie mnie. Nie będzie dobrze:( Wszystkiemu winny jest alkohol. Tego feralnego dnia miałem urodziny kolegi w pracy i to zabardzo mnie ośmieliło.......

a moze jeszcze nie wszystko stracone! Nie mozesz zagadac do niej przy najbizszej okazji? Dlaczego piszesz, ze juz wszystko zaprzepaszczone?;)

Gość Marcin Warszawą
nabzdryngoliłem sie tak,że wyrzuciłem kierowce z autobusu linii 612 i sam pomknąłem gaz do dechy przez Jerozolimskie

Zaprzepaściłem już wszystko:( Niestety zachowałem się jak idiota i boje się nawet spotkać. Dzisiaj nie pojade już tym autobusem. Postanowiłem posiedzieć w pracy 40 min dłużej i pojechać następnym. Ona chyna też nie będzie chciała mnie już widzieć:(

Gość rozdwojona
hmmm... nie umiem ci pomoc,zalezy co sie wtedy wydarzylo,napisz moze cos wiecej,wtedy sprobowałabym to ocenić

ojej, kazdemu moze sie zdarzyc;) moze jest wyrozumiala i jeszcze masz u niej szanse... Trzymam kciuki!

Nie wiecie co się wtedy stało, dlatego piszecie że będzie dobrze..... Nie może już być dobrze. Powiem wam co się wydarzyło. Wysiadłem z nią na jej przystanku i jakies 50 metrów za przystankiem powaliłem ją na ziemie, ściagnełem jej spodnie i majtki....... włożyłem i kochałem się z nią. Po wszystkim szybko uciekłem i teraz nie mam śmiałości się z nią zobaczyć. Uważacie nadal że będzie dobrze?

Gość rozdwojona
brak słów..... pomilcze więc....... ..... .....

To było stasznie głupie. Mam nadzieje że ona dojdzie szybko po tym do siebie. Nadal mi się podoba i bardzo chciałbym żeby o tym zapomniała i mi wybaczyła. Zachowałem się beznadziejnie i prymitywnie. Jestem debilem.

Gość Gratuluje
Popisałeś się Za to powinieneś siedzieć GWAŁCICIELU

Gość ha..haha
ludzie, ruszcie głową - kolejnymi bzdurami się ekscytujecie? :O A Ty "gwałcicielu" spać już idź, zanim Cię rodzice nie nakryją na wypisywaniu głupot :P

Gość ha..haha
a jeśli sprawdzi się jednak to 0,000005% szans, że to prawda, to czekaj na wizytę panów w mundurze. Bo jaj nie masz, by samemu się zgłosić :o

Nie myślicie że ona to chyba na policje zgłosiła? Nie straszcie mnie. Przykro mi za to co było, na trzeźwo bym nigdy tak się nie zachował.

Gość Marcinek idź do klopa
i zwal sobie, a nie podniecasz się sztucznie głupotą, którą sam wymyśliłeś:P

Gość gość
Jesli to była prawda autor powinien juz byc na wolnosci.......

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość