Gość Napisano Kwiecień 22, 2010 javik oczywiście że nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 hello :) żabka jovik mamuska madziuchna basiek kachna regres zlosliwiec misiek jedrek yyy zapomniłam kto jeszcze ;/ he he żabka to masz wesolo ze swoim dzieciatkiem :) poczekaj jak zacznie na stol wlazic albo po raczkach z szuflady na kredens he he to dopiero sa wrazenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 hehe żabko fajnie miec takiego malca w domku ,wiem cos o tym bo tak ja opisywałas swojego bobasa to tak jak bym czytała o moim maluchu własnie si obudził i mowi ze ziga haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 moje dzieci juz stare ale pamietam jak dzis jak np jedna karmila rybki a druga robila ciasto w pokoju na wykladzinie dywanowej :) he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 22, 2010 Sadny dzien ---> stół w kuchni ma już opanowany :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 pozdrawiam wszystkich to i ja się zamelduję BP :D jovik mamuska44 sadny dzien basiek1 bella1962 madziuchna04 żabka kachna11 pachnaca aga farbowana_lisica Kinja ewusia1983 Regres graba :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D moje dzieci są dorosłe ale tez pamiętam jak zona zostawiła mnie z malutką córeczką a ona płakała więc dałem jej soczku a ona przestała płakać bo ten soczek wlewała do kapcia i z tego kapcia piła ale nie płakała to się nie odzywałem było OK:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 he he he normalka :) a szafki powiazane masz?? :) deske klozetowa mozna zamykac na rzepa,moja kolezanka ma taki patent bo jej synek tez mamy w muszli szukal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 witaj zlosliwiec he he faceci tak maja,pozwola dziecku ukladac wlosy na krem penaten a ty matko sprobuj to zmyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 22, 2010 Szafki były powiązane ale zaczął je otwierać Tak jak wy to opisujecie to wydaje się śmieszne a ja zła byłam jak osa i ciśnienie min podskoczyło 178\ 108 teraz ide sobie pobiegać wyrzyje się troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 za pare lat tez sie bedziesz smiala żabko :) buziaki ja tez spadam,udaje sie na spoczynek pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewusia1983 Napisano Kwiecień 22, 2010 dzięki że mnie przyjęliście do swojego pachnącego grona.też mam synka,ma trzy lata i jest okropnym urwisem.teraz jak nie palę to przynajmniej mnie zadyszka nie łapie,jak za nim biegam:) po za tym mam okropny apetyt,cały czas podjadam.Czy Wy tez tak mieliście? Dodam iż przestałam palić z dnia na dzień,bez żadnych gum,plastrów,tabletek itd. Paliłam od 2 lat po paczce dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linka32 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Witam dla mnie to powinni wogóle tego nie produkować.Ja nie paliłam 3 miesiące chłopak rzucił i zakazał mi palenia,jakoś mi udawało się nie palić.Ale troche stresu,palące kolężanki w pracy czasem piwko i czasem muszę zapalić bo bym rozniosła wszystko.Strasznie ciągnie do palenia i niewiem co z tym zrobić.Jedynie co się pocieszam to to e schudłam a nie przytyłam:)co robić jak ciągnie do palenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Witam z wieczorka BP dzis minal dzien mozliwie spokojnie ewusia1983-witaj w naszym pachnacym swiecie a z tym podjadaniem to normalne my tez tak wiec trzeba uwazac.Pij duzo wody ale niegazowanej mozna chrupac marchewke [kwiat linka32--musisz sie zdecydowac czy chcesz rzucic te smierdziele bo takie podpalanie to nic nie daje albo palisz albo nie my tez ciezko to znosimy ale nie poddajemy sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 zabko widze ze masz wesolo ze swoim szkrabem,moje skarby sa bardzo daleko i nieraz mi lezka poleci ze nie moga byc blizej mnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Hej hej.. Jakuśka wita was.. Widzę, że prawie 100 stron przybyło od mojej nieobecności. Tak,tak ciągle paliłam.. Mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie;(. Wtedy co nie paliłam ponad rok to rzucałam palenie z moim przyjacielem. On nadal nie pali. Dziś śniło mi się, że zobaczył mnie z papierosem, obraził się i nie chciał rozmawiać ze mną. Jakże głupio mi było się przyznać mu że palę.. Strasznie się dziś przez to czuję, jest mi wstyd głupio i wogóle źle.. Ale chyba przestałam wierzyć w siebie - w to że może mi się udać, że potrafię nie palić. Przytulicie mnie:(? Tylko na Was mogę liczyć.. Żadna znajoma osoba będąca w pobliżu nie zmotywowała mnie ani nie pomogła w tym bym nie paliła. Tylko tutaj miałam wsparcie.. Złośliwiec, 30tka z Gdańska, Sądny Dzień, Madziuchna, Dodob, Dudka i cała reszta.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linka32 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 no chcę rzucic bo przy mojej chorobie nie powinnam palić,jak siedze w domu i pijemy piwko z chłopakiem to nie pale i mnie nie ciągnie tylko koleżanki mnie nmawiają pry piwku a ja głupia się godzę.Pozatym ta moja nerwica masakra.Niechce palić ale ciężko ,koleżanka po 12 latach zaczęła jarać i to najmocniejsze i jak tu rzucić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 ja-ka---pewnie ze przytulimy i musisz wziac sie w garsc i probowac od nowa dasz sobie rade ja to wiem wlasnie czytam Twoje zmagania ze smierdzielem wyznac sobie dzien z nami Ci sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Nie mogę wyznaczać bo tak wyznaczam to zawsze odkładam na inny i se mówię "a jutro", "a za tydzień". Mam po prostu zamiar rano nie kupować bo już nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 linka32--uwierz mi nam te z nie jest latwo ja palilam ponad 35 lat a nie pale 37 dni i jest mi ciezko ale nie poddaje sie a Ty jezeli juz sie zdecydujesz to nie powinnas chodzic na imprezki z poczatku zucania i omijaj kolezanki palace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 22, 2010 Basiek misiu mój tak to z tymi dziećmi jest jak małe to piją wodę z wc aż szlag człowieka trafia, a jak duże to wyfruwają i chciałoby się je mieć znowu takie malutkie. Witam wszystkie nowe osoby trzymam za was kciuki, pierwsze dni tylko są kiepskie potem jest ok. ewusia podjadanie to normalka uwierz że lepiej jest jeść marchewke i owoce, żadnych fast i napoi gazowanych ...A z zadyszką to też bym tak chciała ja nie paliłam prawie trzy miesiące i zadyszkę miałam ciągle szczególnie jak biegałam za małym i wchodziłam po schodach. ja- ka witaj potrafisz przestać palić , powtarzaj to wciąż i codziennie sie melduj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 to i dobrze nie kupuj moze jakies wspomagacze bedzie Ci latwiej trzymam kciuki i jutro meldujesz sie pachnaca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 22, 2010 ja-ka więc postanowione ??? My cię przytulamy a ty od jutra nie palisz 23-04-2010 to TWÓJ WIELKI DZIEŃ co ty na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Dobrze, ale będę dopiero wieczorkiem ok 21 bo cały dzień w pracy jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 ja-ka trzymamy za slowo pamietaj jutro nie palisz a wieczorem meldujesz sie pachnaca ja tez bede dopiero po 21-j Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 zabka a jak tam u Ciebie samopoczucie?Twoje nozeta nie popuchniete? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 22, 2010 ja- ka musisz wytrwać do 21 zamiast papierosów- gumy do żucia i koniecznie zaopatrz się w wodę mineralną i przestaw sie na niepalenie bedziesz już jutro taka super pachnąca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 22, 2010 basiek nózie ok tylko po tej wpadce ostatnio jakoś tak mi było ciężko biegać- zadyszka i znowu ten ból w klatce ale jutro już będzie lepiej . i do ćwiczeń dodałam brzuszki. Okropnie się czuję z tymi kilogramami, :( mimo że juz udało mi się zrzucić kilogram :D jeszcze 7 i będę jak nowa i do tego pachnąca . A jak ty się czujesz i twój kręgosłup mam nadzieję że już jest lepiej ;) wysłałam ci maila :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linka32 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 no ale u mnie dziewczynki w pracy palą i to jest najgorsze:( bo one idą na fajeczke i mi ciężko się powstrzymać i co wtedy robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 To i ja wieczornie sie przywitam z bywalcami Troche mnie nie było , ale czas troche nie pozwalał :( ale spoko , spoko , petów nie tykam , dym tytoniowy nie ciagnie .... pachnę i nie nie śmierdzę a to najważniejsze ;) dla przypomnienia na dole moja dokonania Nie palę już 356 dni (+ 02g41m05s). Ilość niewypalonych papierosów: 4985. Będę żyć dłużej o 38 dni (+ 02g01m13s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2368,14 zł! a za 9 dni , a za 9 dni 1.05.2010 roku bedzie takie małe święto ;)dla mnie ... Nie wiem jak wy ale ja sie czuje swietnie bez fajek:) no i pozdrawiam : jovik ty wiesz za co ;) fione która 6 lat założyła ten temat ;) sadny dzien który uwaza że ci co palą to głupcy patrz stopka ;) mówisz ze kobiety sie steskniły za mną ? No to jestem :P żabka za motywacje innych patrz ja-ka ewusia1983 witaj i zostan z nami jak najdłuzej basiek1 ciebie tutaj najwiecej i chwala ci za to, ciesze sie ze dajesz rade ja-kagdzie byłas jak cie nie było ? szkoda ze palisz :( bella1962 za 540 dni bez fajki w ustach ;) madziuchna04 ja tutaj jestem i zostane a o jedrku nie zapominamy mamuska44 jak idzie zrzucanie ? ;) farbowana lisica gdzie się podziewasz ? kachna11BRAWO za 38 dni bez fajki pachnaca aga kinija was tez dawno tutaj nie było ? złosliwiec graba za całokształt działalnosci ;) i dla całej reszty niepalących pań z tego topiku i graba dla chłopaków Miłej nocy drodzu przyjaciele :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 22, 2010 Mi w takich chwilach pomogła guma do żucia i masz na pewno jakoś ulubioną piosenkę zgraj ją w telefon i gdy twoje koleżanki p0ójdą zapalić ty nałóż słuchawki i się zrelaksuj to edzie twoje pięć minut. Mi było łatwiej bo ja używałam plastry, może też powinnaś pomyśleć o wspomagaczu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach