kachna11 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 żabko ....>ja jak narazie pomimo tego ze mam obawy to nie zapalę bo już kiedyś nie paliłam miesiąc i też mnie taki dziwny stan ogarnoł i wtedy poległam .ale to że zapaliłam to nic mi nie pomogło ,tylko wróciłam do nałogu i jarałam coraz więcej tak że teraz będe czekała spokojnie aż to minie ,no bo kiedyś minie prawda??? i bedę cieszyć się wolnością . dla tych co we mnie wierzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 23, 2010 kachna---> jestem z ciebie dumna i z twojej postawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Kachna---> ja też, duma mnie rozpiera:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 23, 2010 Wysłałam męża po marchewkę do sklepu ( bo chce mi się ciągle palić i jeść) i co mi przyniósł?? -rzodkiewkę i szczypiorek :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 23, 2010 Trzymajcie za mnie kciuki. Jest do bani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 żabka -powiem tak jak basiek ze jeżeli ty taka silna osoba nie daje rady to automatycznie podcinasz nam skrzydła ,musisz dać rade bo znowu zapalisz i co dalej? popalisz miesiąc rok i znowu będziesz chciała rzucić i znowu od nowa ,miej to zawsze na uwadze zanim sięgniesz po peta . ja sobie biorę jeszcze zdrowie pod uwage ,byłam świadkiem jak mój wujek w wieku 56 lat ,umierał na chorobę papierosową z zwaną POCHP ,to tragedia nawet nie wiesz żabko ile on by wtedy dał ,za to ,żeby mógł cofnąć czas ,jak bardzo chciał żyć wiedząc ze przez pety musi zostawić wszystko i odesc trzymam za ciebie kciuki jesteś silna dasz rade tylko nastaw sie pozytywnie na zycie i nie dołuj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 2. Jaka jest przyczyna POChP? Najczęstszą przyczyną zachorowania na POChP jest palenie papierosów, i to zarówno czynne, jak i bierne wdychanie dymu tytoniowego. W innych krajach równie ważne jest narażenie na zanieczyszczenia powietrza w słabo wentylowanych pomieszczeniach, spowodowane spalaniem materiałów biologicznych (np. drewna) w celu sporządzania posiłków i ogrzewania. Zanieczyszczenia powietrza atmosferycznego stanowią dodatkowe obciążenie dla płuc, ale ich rola w rozwoju POChP nie została dobrze poznana. a to żebyś mi uwierzyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 http://www.doz.pl/czytelnia/a60-Co_to_jest_POChP tamten post co przed chwilą wysłałam to mało tu znajdziesz wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Ja-ka ------------kochana moja a to pamietasz???? nie trzes sie jak galareta,wrzuc do kosza swego peta albo to lepsza mucha w buzi niz papieros w gebie tyle czasu boshe szkoda no szkoda ale dobrze ze do nas wrocilas :) nie dalej jak wczoraj o tobie myslalam :) a wogole to witam wszystkich goraco i pachnaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piotr444 Napisano Kwiecień 23, 2010 Witam jutro 90 dni BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Witam, wróciłam z pracy i mam dziś za sobą pierwszy dzień. Podjadałam sobie w pracy solone orzeszki:)/ Ale jakoś mi głupie myśli krążą.. Sądny Dzień, jasne że pamiętam;). A trzydziestka się tu zjawia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 witam ja-ka---pierwszy dzien masz juz za soba i nech Ci glupie mysli nie chodza trzymam kciuki zabko----trzymaj sie dziewczyno glowa do gory i ne poddawaj sie sprobowalas juz i wiesz ze smierdziel nie rozwiaze problemow wiec trzymam kciuki i wierze ze sie nie zalamiesz kachna-----tak trzymac grunt to sie nie poddawac piotr444--moje gratulacje zupek-- zlosliwiec--- Regres--- sadny dzien-- jovik-- linka32--jak tam minal dzien ewusia---meldowac sie prosze pachnaca aga-- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Ja idę spać bo coś zmęczona dziś jestem. Do juterka! Mam wolne więc na pewno zajrzę:)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 a co to wszyscy juz spia :D no to ja tez ide do lozia bom jakas zmeczona papaski spokojnej nocki wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 żabko melduj tu mi się szybko mam nadzieje ze nie zapaliłaś nie poddawaj sie jutro bedzie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 23, 2010 jestem jestem i się melduje pachnąco Jak tam samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 24, 2010 Kachna czytałam ten artykuł Robi wrażenie. Zjadłam kilogram marchewki, i jest lepiej. denerwuje mnie to że tyje przecież biegam ćwiczę codziennie, chodze na spacery , trzymam dietę i pije dużo płynów. a waga nie chce spaść tylko wzrasta. to mnie tak przybija, Ja wiem że lepiej być zdrowym grubaskiem niż śmierdzącą chudziną Wiem to, Ale lato niedługo... a ja się nie mieszczę w spodnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 żabko czytałam dzisiaj że waga wzrasta do pół roku a pózniej sie wszystko normuje u mnie to najgorsze sa wieczory ciągle bym coś jadła ale nie robie tego tylko zajadam pieczywko ryżowe i po miesiącu wydaje mi sie że wcale nie przytyłam. wiem też że mozna w aptece kupić błonnik on zmniejsza apetyt , tak że nie przejmuj się tą wagą rak bardzo.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 24, 2010 No właśnie te wieczory mały śpi nikt nie krzyczy nie piszczy stary nie denerwuje można posiedzieć troche a tu sie nie da bo człowiekowi jeść się chce... i spać sie musi położyć i nici z relaksu Ale jutro już będzie git... na pewno jak to dobrze ze was mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 pozdrawiam wszystkich serdecznie życzę miłego dnia BP :D chętnych zapraszam na kawę a jak kto woli to herbatę czeka zaparzona :D wszystkim pięknym i pachnącym dziewczynkom a chłopakom przystojniakom graba ja-ka super ze jesteś :D zabka kachna11 basiek jovik pachnaca aga sadny dzien linka32 ewusia1983 mamuska44 farbowana _lisica madziuchna04 vonk bella1962 Kinja aram55 Regres zupek piotr444 kogo nie wymieniłem przez omyłkę to przepraszam :D BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 zlosliwiec---ja nie odmowie kawki dziekuje melduje sie jak zwykle BP :D Wszystim zycze milego dnia oczywiscie BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 mialo byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 basiek1 smacznego :D u mnie kropi deszcz ale nie jest tak zimno jak wczoraj jest +10 :D mam wolny dzień od pracy później jadę na działkę się dotlenić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 złośliwiec kawka pychotka u mnie słoneczko świeci jest ciepło tak wieć zapowiada sie śliczny dzień zycze wszystkim by minał miło wam ten dzień a śmierdziel o sobie nie przypominał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 dzieki za pozdrowienia ;) To i i ja pomacham z rana i pożyczę wam Miłego Dnia :D u mnie słońce świeci , wiec biore rower i na przejażdzkę :) aż szkoda w domu siedzieć Miłego weekendu przyjaciele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 Witam,właśnie zajadam śniadanko. Pachnący dzień i noc za mną i przede mną. Pozdrawiam złośliwca - pamiętam Cię dokładnie jak tu wszystkich podtrzymujesz na duchu - wielkie dzięki! I pozdrowionka dla wszystkich:). U mnie też ładne słoneczko, ale niestety ciągle wiaterek dmucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 24, 2010 [cześć} Ja również wpadłam się przywitać nadal pachnąco. Idę za chwilkę na spacerek tylko dopiję kawę od złośliwca :D Czuliście już wiosnę jak pięknie pachną zakwitające drzewa owocowe ... :D :D I choćby nie wiem jak się chciał zapalić nie warto rezygnować ze świeżego powietrza i zapachów wiosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinja 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 witam wszystkich pachnaco u mnie dzis piekny sloneczny i pachnacy dzien wierzyc sie nie chce ale dzis juz 180 dni BP !!! a taka bylam palaczka... dzien zaczynalam i konczylam szlugiem ..... fuj :-( a teraz zycie moje nabralo zapachu i smaku i jestem z tego powodu b.szczesliwa w duzej mierze zawdzieczam to temu forum buziaki wam za to pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linka32 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 Witam w ten fajny słoneczny dzionek:) i wczoraj nie zapaliłam i czuję się ok .Mam nadzieję że dzisiaj również wytrzymam:)pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 no to i ja się ze wszystkimi przywitam w ten piękny dzionek ,własnie wróciłam ze spacerku i zajadam sie przepysznym pachnącym rosołkiem . jesli ktoś ma ochotkę to zapraszam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach