Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RElifex

Dobra! Szczerze dziewczynki! Odsłaniamy lustro wieczorem!

Polecane posty

Gość RElifex

Szczerze oceńcie czy boicie się swojej twarzy po zmyciu makijażu?? Jsk radykalnie się zmieniają jej rysy? Ale szczerze! Pozdrawiam!

Gość RElifex
Dawajcie :P

Gość wkurzonafrefvre
ja sie nie maluje

Gość RElifex
W ogóle?

Gość wkurzonafrefvre
wogole ewentualnie pociagne usta jakims lekkim blyszczykiem

Gość RElifex
Moja twarz też niezbyt ale jednak.....lepsza w makijażu :P:P:P

Gość RElifex
No ja też...nie wgłębiam się bardziej w kolorowe kosmetyki...ograniczam się do kredki tuszu i transparenta.

Gość wszystkie mamy
odrapane mordy i bez tony pudru jesteśmy szkaradne a do tego mąż co 2 z nas ma na imie Roman:classic_cool:

Gość RElifex
i oczy mi się zawsze pomniejszają :P

Gość RElifex
Buhehehe, odrapane mordy?? Bez przesady :P A Roman to piękne imię :P

Gość taK TAK
Myślę, że makijaż wykonany zwykłymi kosmetykami w stylu Loreal czy Max factor nie jest w stanie diametralnie zmienić twarzy, ja umalowałam jedno oko czarną kredką i super wydłużającym tuszem natomiast drugie oko zostawiłam nieumalne i różnica nie była aż tak diametralna, pomalowane oko raczej wyglądało jak podkreślone a nie zmienione:D To samo z podkładem nawet ten najlepszy spłynie po przetańczonej nocy i nawierzch wyjdą wszelkie zaskórniki, wągry i grudki. Kolor błyszczyka też się w końcu zetrze i pozostanie naturalny kolor warg. Sprawa zupełnie inaczej wygląda na planie zdjęciowym tam są zupełnie inne kosmetyki, charakteryzacja robi swoje:D

Gość RElifex
Czarna kredka zmienia kształt oka, tak samo wydłużone i podkręcone rzęsy. Jak sobie umaluję oko, to mam większe i okrąglejsze :)

Gość flalwless
taK TAK ---> Spróbuj więc podkładu Estee Lauder...jest genialny i nic nie spływa i nic nie wychodzi na wierzch... pozdrawiam

ja stosuje tylko podklad raz na kilka dni (wyrownuje koloryt) i bezbarwny blyszczyk na usta wiec zadnego horroru nie przezywam :D:D:D wrecz przeciwnie:D zawsze siedze z lusterkiem na biurku i sobie zerkam. teraz tez. zwlaszcza, ze mialam kilkumiesieczny epizod z tradzikiem wiec teraz wprost nie moge sie napatrzec na swoja twarz :) pozdrawiam

Gość bambinek
ja też się nie maluję. tylko na jakieś imprezy. i rano wstaję, umyję buzię i wyglądam już ok. kiedyś kilku chłopaków mi powiedziało, że dobrze, że się nie maluję :) bo jak jestem ładna bez makijażu to co dopiero z ;) ale pewnie z wiekiem (teraz mam 2o lat) będzie trzeba zacząć :P

Gość BeataC_8360
Korzystaliście z leku o nazwie Relifex? Bo wyszukiwałam danych dotyczących tego preparatu i postanowiłam Was zapytać. Może moglibyście coś powiedzieć mi o tym produkcie? Jest sens go kupować, są dostępne jakieś zamienniki? Tu jest trochę danych o Relifex: http://www.listalekow.pl/relifex/ - uważacie, że można się tym sugerować? Wolałabym się nie naciąć i wydać bezsensownie kasę, dlatego postanowiłam Was zapytać. Z góry dziękuję za wszystkie informacje.