Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnesis22

co możecie powiedziec o GLISS KUR PŁYNNY JEDWAB-taki spray?

Polecane posty

Gość Agnesis22

waro go kupic?czy faktysznie ładnie nabłyszcza włosy?co mozecie powiedziec o efektach?

mi podpasował a włosy są po nim suuuper...ładnie pachną i bardzo dobrze sie rozczesują..polecam

Gość Delilująca koza
Łał ,też bym sobie kupiła,a ile kosztuje?tak się dokładnie nazywa?Bo mam strasznie sianowate włosy:-( to chyba nie jest szampon,tylko odżywka?

Gość -----------------------
oprócz zapachu nic wiecej nie ma :(

Gość LeFay
mi pomógł jak zaden inny wcześniej, sa takie jak na reklamie po nim:) kosztuje cos ok 12zł

Gość rrrysia
nie jest za dobry, rzeczywiście ładnie pachnie i ułatwia rozczesywanie ale nic po za tym, żadnej regeneracji żadnego blasku a w dodatku włosy szybciuteńko się po nim przetłuszczają

Używałam tego sray\'u jakiś czas dopóki włosy nie zrobiły się matowe i bardziej się przetłuszczały. Nie polecam. Zamiast tego kupcie dziewczyny czysty jedwab z biosilku. Jest malutki 10ml kosztuje ok.7-10zł. Ale daje się tylko kropelkę na włosy po umyciu i są naprawdę piekne! Łatwo się rozczesują, pieknie pachna i niełamią się. Można juz go kupić w sklepach, bo kiedys tylko u fryzjera. Na allegro jest tego pełno. Gorąco polecam:)

Gość Pasquda
ja polecam jescze balsam płynny jedwab - ten co do góry nogami stoi - jest debest!!!

Dla mnie super. własnie kończe piewasze opakowanie. włoy są ładniutkie, mięciutkie i błyszczące 9no nie aż tak bardzo) Naprawde ładnie wyglądają. Wcale częściej się nie przetłuszczają. Myje co dwa dni jak zawsze. Ładnie pachnie

Gość anja*
Ja mam kręcone włosy, no i oczywiście suche, a po użyciu tego sprayu nie zauważyłam żadnych pozytywów. Widocznie nie nadaje się do suchych włosów. Mam za to z Nivea szampon nabłyszczający oraz maskę odbudowującą i jestem zachwycona. Jeśli masz problem z nadmiernie wysuszonymi czy zniszczonymi włosami, to trzeba czałkowicie zregenerować włosy i spray niewiele zdziała.

Gość jaaaaaaaaaa.........
niestety dla mnie ten spray to porażka, bo mało tego, że włosy nie są po nim ładniejsze wręcz są gorsze! szorstkie i jakieś takie strąkowate, dla mnie to beznadzieja

co do odżywek do włosów to chyba każda z nas ma swój ulubiony..to jest idywidualna sprawa. to co mi przypasuje nie musi podobać sie Tobie...spróbuj moze Ci pomoże..kosztuje ok 12 zł także nie jest to duży wydatek..mi podpasował i go używam od pół roku i nie narzekam

Gość franiaaa
jest do dupy roznicy wogole widac!!!!!

Gość niuniumi
mam przetluszczajace sie wlosy i skore glowy dlatego uzywam szmponow ktore maja to ograniczyc. w moim przypadku ta odzywka spelnia swoje zadanie. nie obciaza wlosow ladnie sie rozczesuja i blyszcza mimo ze jestem blondynka (wlosy blond sa z reguly matowe)

A ten dwufazowy Gliss kurr do włosów farbowabych w sprayu taki pomarańczowy z białą częścią na górze?Dobry jest?

Gość magdalena.................
MAM GO ZAWSZE WŁAZIENCE UŻYWAM NAŁOGOWO

magdalena--->ktory masz? Ja wczoraj kupiłam ten dwufazowy spray - nazywa się ekspresowa odzywka i jest SWIETNY!!!Polecam serdecznie, bo efekty zadziwiajace. Zadnych klopotow z rozczesaniem wlosow, zadnego szarpania, zadnego wylazenia wlosow, a w dotyku cudowne, mieciutkie i nie plączą się. A i kolor lepiej wygląda PO JEDNYM UZYCIU!

Gość nescafe powiedz mi
a ile kosztuje ten spray?

Gość 757657630976
spryskuje na wilgotne wlosy i oprocz intensywnego zapachu, ktory nie kazdemu moze sie podobac, skrocil sie czas suszenia wlosow ;)