Gość What is wrong with you Napisano Kwiecień 19, 2007 Austin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutkaaa Napisano Maj 4, 2007 a ja mam piwne oczy (czasami wyglądają jak oliwkowe) w w czarnym tuszu do rzęś wyglądam makabrycznie.....robię więc brązowym, potem nakładam brązowy cień i jeszcze brązową kredką i myślę że mi wychodzi świetnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Maj 4, 2007 ja wlasnie pierwszy raz w zyciu zrobilam smoky eyes z tego instruktażu z wizazu i wygladam super. :) Probujcie wg tego linka http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115986&highlight=przydymiony ja w ogole sie nie umiem malowac i tego nigdy nie robie ale dzis sprobowalam i swietnie wyszlo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Maj 21, 2007 wieli temu napisalam ten topic...dzis patrze...a on wciaz zyje:) milo...a smoky eayes nadal aktualne w moim repertaurze makijaży :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaudia_kraków Napisano Maj 23, 2007 brzdki make-up. wampira mnie sie on kojarzy ze złą dziewczyna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość safeeeeee Napisano Czerwiec 11, 2007 ja czesto robie taki makijaz najpierw kredka maluje dolna i gorna wewnetrzna czesc oka, pozniej na dolna klade czarny cien do powiek specjlanym cieniutkim pedzelkiem, gora powieke maluje eye linerem, na to tuz nad linia rzes -wzdloz takze cieniem i jest ok ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hejkum kejkum Napisano Czerwiec 23, 2007 a co myslicie o zrobieniu takiego makijazu sliwkowym cieniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ppatka Napisano Czerwiec 25, 2007 mi się to podoba ale mam jasną tważ i krótkie włosy chyba mi to nie pasyje? piszcie do mnie plis to jest troche trudne moje gg 7009093 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolucha Napisano Lipiec 8, 2007 Czesc :) Przeczytalam wszystkie wpisy i nabralam ochoty na taki makijaż. Mam czarne włosy, brwi i czarną oprawę oczu, chodź same tęczówki mam piwne. Jak myślicie jakie kolory powinnam użyć. Ostatnio próbowałam zrobić czarną kredką i czarnym cieniem, efekt był nawet ładny, ale przy moich czarnych włosach nie wyglądało to ciekawie. Efekt był podobny do czarownicy, albo do jakiś gotyckich klimatów. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WariatzZZ Napisano Sierpień 7, 2007 @up jak zrobisz to daj kiedyś znać :) Hmm widzialem w jednym z filmow nastolatke w takim makijazu i mi sie bardzo spodobala ;) Taki wampiryczny dodaje ostrości kobiecie he he. Lubie takie. http://alisonlohmanfan.com/gallery/thumbnails.php?album=1&page=34 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siffek Napisano Grudzień 26, 2007 malujesz kterdka na dole a u gory malujesz gruba warstwe tez kredka i rozmazujesz ja jak cien no i tusz do rzes:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość borciusia Napisano Maj 15, 2008 .ja np. pudruje twarz fluidem brązującym (nie przesadzam z tym ) potem tuszuję rzęsy maskarą pogrubiająco -wydłużającą. nastepnie robię kreski eyelinerem na górnej powiece i na dole.. na koniec maluję usta takim beżowym błyszczykiem.. cała operacja trwa gdzies od 15 do 20 min:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulinkaaaaaaa6 Napisano Październik 11, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach