Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała orchidea

PROBLEM Z CERĄ podskórne grudki - jak z tym walczyć? POMOŻCIE PROSZE!

Polecane posty

Gość biała orchidea

Hej. Mam problem. Chodzi o podskórne krudki. zawierają one biąłą maź. Trudno sie goją w przypadku wyciśnięcia i przerwania ciągłości skóry. Lekarz dermatolog jak narazie nie przypisał mi nic skutecznego, a ja męczę się z tym juz od dawna, nie mam pryszczy jako takich. Jak zapudruję twarz to ujdzie to. Ale jednak są taka kaszka...a tak chciałabym mieć gładka cerę.... Jak z tym walczyc..prosze niech ktoś mi pomoże.

Może zmien dermatologa. Albo kosmetyczka. A może wystaw buźke na słoneczko. Użyj mydla sierkowego. Zaprzestań na jakiś czas malowania się. Może masz żle doprany puder a twoja skóra chce pooddychac... Pij herbatke z bratka, zrob sobuie maseczkę z drożdzy, płatków owsianych. Zmień diete... Poeksperymentuj może uda się.

Próbowałaś Brevoxyl ? Albo Acne derm? jest bez recepty, ale troche kosztuje... jak będziesz uzywac regularnie, to może przejdzie...

Gość biała orchidea
A co to jest ten Brevoxyl? Ile kosztuje? Jak dziala? Z gory dziekuje za odpowiedz. Nie, probowalam, stad moje zapytanie.

Gość u p u p
podnoszę

Brevoxyl kosztuje około 20 zł w aptece bez recepty. Jestem w trakcie używania.

ja pozbylam sie dzieki davercinowi, mialam pryszcze , grudki i wszystko co sie dalo, teraz po 2 tyg stosowania nie musze juz nawet podkladu uzywac:)

Gość do karotki
ale mowisz o Davercinie w masci? bo jest jeszcze chyba w plynie... Nakladalas punktowo na te grudki czy jak??

Gość biała orchidea
Kupiłam sobie ta maść - Brevoxyl. Nie podoba mi sie jej zapach. ale w koncu to lekarstwo, nie musi pachnieć ladnie. Zobaczymy jakie bedą efekty. A czym jest Davercin? Skuteczne to? Ile kosztuje i komu pomoglo?

Gość aaalalalaaala
super jest duac

Wymieszaj wode mineralną z sokiem z cytryny lub pomarańczy i dodaj kilka kropel olejku z drzewa herbacianego i tym przemywaj twarz po myciu-rano i wieczorem,a grudki będą mniej widoczne:)