Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka1211

rozstepy

Polecane posty

Gość katarzynka1211

Witam wszystlie tygryski mam dziewczyny pocieszenie dla was tak samo jak wy mam rpozstepy doslonie wszedzie pod kolanami na biodrach nogach plecach piersich i brzuchu znalazłam usowanie rozstepow zapłacilam 260 zł i zeszly :)ale narazie tylko pod kolanami trzymajcie sie pozdrawiam

Gość xenna
ja pozbylam sie nawyku trzymania nogi na nodze i tez sie pozbylam tych spad kolan :) gratuluje efektu !

Gość gogusik
Katarzynka 1211 powiedz za co zaplacilas?? i gdzie??? prosze dop

Gość katarzynka1211
Bardzo dziekuje ja własnie walcze z tym nawykiem i jakos nie moge nad soba panowac pozdrawiam:)

Gość katarzynka1211
:):)mój numer gg jesli ktoś chce pogadać 3415588

Gość katarzynka1211
Co jest z wami tygryski:)czemu nic nie piszecie??

Witam Cie Kasiu.Ja pisalam,ale niestety moje wypowiedzi na tym topiku zostaly skasowane.Nie wiem o co chodzi??

Gość arbuz
wypalanie naskorka brmi strasznie a nie boli ja mam rozstępyna udach i biodrach i pod kolanami Jeden zabieg kosztuje 200-dobrze rozumiem? a ile potrzba takich zbigów dla dobrego efektu

Gość witam
tak jest to wypalanie naskórka :)kosztuje 256 zł nie boli u mnie pomogł jeden zabieg:):):)

Gość witam
nie mam pojęcia czemu nie są logowane:(ale szkoda ale wyżej jest mój numer gg wiec mozemy pogadac:)

Chyba mnie pocieszyłyście! Ja bardzo chciałabym usunąć rozstępy spod kolan!!! A jeżeli to kosztuje 200 -300 zl i wystarczy tylko raz to się zapisze na to. Jestem z Wrocławia więc do Wałbrzycha nie mam daleko... no chyba że we Wrocławiu też robią takie coś. ktoś się orientuje????

Gość haaaaallaa
rryfka podobno we wrocku tez robia sle jest drozej bo gadalam z ta babka z walbrzycha:)

Moze jest, tylko gdzie... Kiedyś byłam bardziej zdesperowana i szukałam różnych rozwiązań. W różnych centrach urody się pytałam, ale większość mówiła że zabiegi trzeba powtarzać po kilkanaście razy a każdy kosztuje 200-400zl. Wiec wtedy stwierdziłam że nie mam kasy i tyle cierpliwości. O wypalaniu rozstępów przeczytałam tutaj. Ale nie wiem w jaki sposób mam znaleść taką usługe we Wrocławiu. MAm chodzić po gabinetach kosmetycznych czy pytać się w centrach zdrowotnych... Nie wiem... Chyba że pojade do tego Wałbrzycha ;] Ale aż nie moge uwierzyć że w 2h mogą mi usunąć te rozstępy spod kolan.. nie moge na nie patrzeć! BUZIAKI

Gość hollllaaaaa
Najprawdopodobniej zdobede ten numer do babki z Wrocka wiec spoko dam znac;)

Gość 12875666
Nie interesowałyście sie nigdy laserem erbowo - yagowym? Jako "wypalanie"- odparowywanie skóry.

Gość hollllaaaaa
??co to jest??

Gość holllaaaa
Dlaczego bzdura skoro sa osoby,ktorym pomoglo..

Gość 12875666
ok... to też zależy od zmian, ale z reguły to mało co pomaga. Wiem coś o tym, bo sama właściwie próbowałam wszystkiego.....

Gość hollllaaaa
wiesz co ta metoda kwasem mlekowym to podobno tez nowosc i rewelacja:)ja sie na to pisze!!!!!

Gość tez pasiasta
a wiecie gdzie to mozna wykonac w GDANSKU? albo trojmiescie

Gość gogusik
Witajcie "TYGRYSKI" przeczytajcie: 1) www.solmed.com.pl 2) www.biosana.com.pl Ja chcialabym sprobowac laseru BeautyTek ale nie wiem gdzie wykonuja te zabiegi tym :( moze ktos wie?? ja z checia sie poddam :)

Gość 12875666
Byłam w SOLMED na wizycie, ale nic ztego nie wyniknęło.. tzn mnie chodzi o brzuch po ciąży. W zaproponowanej ofercie przez panią doktor było dużo: IPL, mezoterapia na cene 4.000zł, co drugi dzień laser bostymulacyjny, cena 400zł za 10 zabiegów. W sumie mnóstwo jeżdzenia(nie jestem z Czestochowy tylko 40 km od) a w rezultacie zabawy na kwotę ok 10.000zł. Ta pani doktor sama zaproponowała mi laser erbowo - yagowy. Łączy w sobie wszystkie te metody tzn odparowuje naskórek, odrasta nowa zdrowa skóra, ujędrnia, wygładza, uelastycznia, napina, obkurcza..co np miała mi zrobić mezoterapia..na kwotę ok 4.000zł...Takim sposobem zdecydowałam się na laser erb-yag. Zabiegi wykonuję w Łodzi. www.dermed.com.pl Cena jednego zabiegu ok 300zł. Do Łodzi również dojeżdzam mam do niej 90km, ale tutaj wiem za co płacę! Efekty wyśmienite!

Gość 12875666
Byłam w SOLMED na wizycie, ale nic ztego nie wyniknęło.. tzn mnie chodzi o brzuch po ciąży. W zaproponowanej ofercie przez panią doktor było dużo: IPL, mezoterapia na cene 4.000zł, co drugi dzień laser bostymulacyjny, cena 400zł za 10 zabiegów. W sumie mnóstwo jeżdzenia(nie jestem z Czestochowy tylko 40 km od) a w rezultacie zabawy na kwotę ok 10.000zł. Ta pani doktor sama zaproponowała mi laser erbowo - yagowy. Łączy w sobie wszystkie te metody tzn odparowuje naskórek, odrasta nowa zdrowa skóra, ujędrnia, wygładza, uelastycznia, napina, obkurcza..co np miała mi zrobić mezoterapia..na kwotę ok 4.000zł...Takim sposobem zdecydowałam się na laser erb-yag. Zabiegi wykonuję w Łodzi. www.dermed.com.pl Cena jednego zabiegu ok 300zł. Do Łodzi również dojeżdzam mam do niej 90km, ale tutaj wiem za co płacę! Efekty wyśmienite!

a ile trzeba zrobić tych zabiegów, aby rozstępy były prawie niewidoczne?? Skoro jeden kosztuje 300zl.

a ile trzeba zrobić tych zabiegów, aby rozstępy były prawie niewidoczne?? Skoro jeden kosztuje 300zl.

ile trzeba zrobić tych zabiegów, aby rozstępy były prawie niewidoczne?? Skoro jeden kosztuje 300zl.

ile trzeba zrobić tych zabiegów, aby rozstępy były prawie niewidoczne?? Skoro jeden kosztuje 300zl.

Gość 12875666
Seria składa się z 4. zabiegów, w odstepach dwumiesięcznych. Nastepnie poł roku przerwy: skóra sie wtedy regeneruje. Kolejną serie mozna powtórzyc w zalezności od potrzeb. Zresztą pół roku to okres regeneracji w przypadku kazdego zabiegu np mezoterapii, IPL, laserów, po prostu tyle skóra potrzebuje na optymalą odnowę.

hm... TO drogo wyjdzie. Jedna z dziewczyn (na poczatku topiku ) pisala o tym, ze pozbyla sie rozstepow po 1 zabiegu za 260zl ! CZy to możliwe?? ja juz nie wiem komu wierzyc...