Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka1211

rozstepy

Polecane posty

Gość 12875666
Słuchaj u mnie ta kwota dotyczyła całego brzucha, właściwie miejsce przy miejscu. Jeżeli ty masz jakies tam delikatne paseczki to napewno Cię to taniej wyniesie gdzieś ok 100zł za zabieg. Po każdym z tych zabiegów miałam zawsze krioterapie, która również wchodziła w skład zabiegu i ceny...

Gość helena_trojanska
co Ty bredzisz? rozstepow nie da sie usunac!! mozna je splycic.. zmniejszyc.. ale usunac?? NIGDY!!!

Gość 12875666
A Ty sie znasz na tym jak słoń na pralce automatycznej!! A ja usunęłam i co mi zrobisz? he? Nie ma śladu!!! I co?

Gość czesc
Ja także usunęlam rozstępy!!!!!nie widać ich bo ich nie ma wiec kto gada takie głupoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie można mówić dopóki się nie sprubuje pozdrawiam wszystkie tygryski

Gość 12875666
Oczywiście, wszystko można!!! Jest to sprawa indywidualna każdego, zależne jest to od skóry, w jakim stopniu jest się w stanie zregenerować i jak szybko!! Jednemu wystarczy przy małych zmianach jedna seria, innemu 2. Ale wszystko można osiagnąć i doprowadzić do perfekcji!!!!! Potrzeba duużo cierpiwości i pozytywnego myślenia..!! Hej!

Gość katarzynka1211
i w tym momencie masz zupełną racje:)

Gość Rumblers
Witam! Chcialem sie dowiedziec cos wiecej o tych zabiegach od tych Pan ktore pozbyly sie rozstepow. Interesuje mnie glownie cena i gdzie to mozna zrobic

Gość do pani z samymi numerkami
weszlam na ta stronke co podalas i nie moge tam znalezc nic o tych zabiegach laserowych ktore mialas wykonywane...!! mozesz opowiedziec cos wiecej ?? juz tuttan nikt sie nie wypowiada niestety;/

Gość 12875666
Zadźwoń pod nr 0 42-632 10 44. To nr do Dermedu w Łodzi. Dowiesz się wszystkiego.

Gość tak po prostu...
podlaczam sie do pytania tamari -->> do pani z numerkami ;) na stare tez dziala? i czy jest moze w Wawie tez ta klinika?

Gość cooconuut
moge dostac numer tej kosmetyczki z walbrzycha?

Gość uupupu

niestety rozstepow nie mozna sie pozbyc, jeszcze nie w tych czasach. Mozna je splycic lub moze sie wam wydawac ze zniknely ale za jakis czas znowu sie pojawia!!!!!! Ten kto pisze ze laserem itd.. mozna calokowicie sie pozbyc to ma w tym interes... Pozdrawiam Tygryski

Gość cooconuut
czyli uwazasz ze laserem da sie je usunac???

Gość tygryseczek
2 topik hehehehe pozdrawiam wszystkie tygryski:)ja uwazam ze cos napewno da sie z nimi zrobic!!!

Gość diamondgroup
.. polecam : WZMACNIAJĄCY KREM PRZECIWKO ROZSTĘPOM 200 ml Dzięki działaniu integracyjnemu i zmianom struktury, które wywołuje w zrogowaciałej warstwie naskórka, olejek z róży muszkatołowej posiada wyjątkową zdolność do utrzymywania wilgoci w skórze, intensywnie ją nawilżając. Uaktywnia fibroblasty oraz stymuluje komórki do produkcji kolagenu i elastyny, wzmacniając i ujędrniając skórę. Silanole działają intensywnie przeciw rozstępom oraz wzmacniają skórę, ponieważ potrafią zastąpić braki krzemu w organizmie, wpływając korzystnie na odbudowanie prawidłowej struktury tkanki łącznej. http://www.hwc-club.pl/babaria.htm