Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra 20 pola

jasny blyszczyk do ust prosze oleccie mi cos.............

Polecane posty

Gość Aleksandra 20 pola

Jestem brunetka...o jasnej karnacji,maluje usta pomadkami w kolorze perłowym,jasniutkim...tak sobie pomyslalam zeby sobie kupic jakis blyszczyk...nie stosowalam jeszcze nigdy dlatego prosze-doradzcie mi jaki jest dobry,z jakiej firmy(taki do 20,25zl)-chodzi mi wlasnie o taki kolorek jasniutki,moze byc taki zblizony do jasnego rozu...doddam ze usta mi czesto pekaja,wiec moze jakis nawilzajacy????prosze o pomoc

Gość diablica86
ja uzywam blyszczyka sephory i jestem z niego bardzo zadowolona

Gość madzia_czarna19
ja używam z maybelline water shine ;) i równierz jestem z niego bardzo zadowolona długo się trzyma i wogóle jest zjaebisty :P:P

Gość diablica86
czasami tez go uzywam i tez jestem zadowolona, ale blyszczyk sephory sie bardziej oplaca: 15 ml za 25 zl

Gość Aleksandra 20 pola
dziekuje za odpowiedz-a znacie moze numerki jakis ładnych,jasniutkich perłowych????

Gość eveli19
witaj Olu 20 Nr 99 blyszczyka loreal moon light kosztuje ok 34 zł ale jest bardzo ladny.Jeszcze astor prismatic super sie mieni w sztucznym swietle i powieksza usta ma fajny pedzelek kolorki tez niezleMysle ze powinnas wybrac sie do rossmana albo innego sklepu a na pewno znajdziesz cos dla siebie teraz jest mnostwo fajnych blyszczykow.