Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DominikKA

zmiana tabletek i ból głowy?

Polecane posty

Gość DominikKA

Mam pytanie - przez ponad 2 lata biorę tabletki anty. Najpierw rok Diane,pózniej przeszłam na cilest (bez robienia przerwy - poprostu zamiast diany zaczełam brać cilest po 7 dniach) - nie odczułam w ogóle tej zmiany. Cilest brałam ponad rok... Nie zrobiłam od tych ponad 2 lat ani jednej dłuższej przerwy. Teraz znowu zmieniłam tabsy - po 7 dniach przerwy zaczełam brać Rigevidon. Wzięłam w niedzielę wieczorem pierwsza tabletke a w pon. rano obudziłam sie z bólem głowy... trwał cały dziń, wzięłam nawet 2x tabletke :( nurofen... dzisiaj wtorek - znowu rano pękała mi głowa.... Czy to możliwe aby ten ból był spowodowany zmiana cilest na rigevidon? gdy zmianialam diane na cilest, tak jak pisałam, nic nie odczułam.... Sama poprosiłam ginke o zmiane cilest ze względu na cenę... ale teraz nie wiem... moze te tabsy II generacji nie są dla mnie dobre??? dzis dopiero 3 tabletka, czy ten ból głowy utrzyma się cały miesiąc ;( ????

Gość kalilka
ja zmieniłam novynette na cilest i od pierwszej tabletki głowa mocno bolała, wzięlam tylko 6 tabletek i odstawiłam-głowa przestaje. radze Ci to samo

możliwe ze regevidon źle na ciebie działa, jesli bedzie sie to utrzymywac do 3-4 opakowania powinnas je zmienic jesli jednak ból jest bardzo uciążliwy, odstaw idz do gina niech da coś innego www.psyche-soma.com

ja tez zmieniłam novynette na cilest i mnie też od pierwszej tabletki głowa mocno bolała. To nie minie, radzę odstawić od razu. Ja czekałam dwa tygodnie bo myślałam że przestanie. Żałuje że nie zrobiłam tego od razu.