Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yeti o

Bolą mnie lewa część zębów, lewe ucho i głowa z lewej strony

Polecane posty

Gość Yeti o

Co to może być? Zęby z tej str. są po leczeniu albo zdrowe, w uchu noszę od 2 dni watę no i ten ból głowy z lewej strony - co to może być? do jakiego lekarza powinnam sie udać? rodzinnego czy stomatologa? Help..... to trwa juz 2 dni... :/

Gość kiaraaaaa
dziewczyno ty szybko idź do jakiegoś lekarza!!!!!!!!!! Mój tata tak miał i okazało się że to było stan przedzawałowy oraz częściowy paraliż nie chcę cię straszyć!!!!! Możliwe że byłaś niedawno u dentysty i wszystko przez to:) ból minie jeżeli nie to wybierz się do dentysty..Życzę powrotu do zdrowia:):):)

Gość kiaraaaaa
aaaaa i nie myśl że jestem jakimś hipohondrykiem bo jestem na 3 roku medycyny:)

Gość slabo
wow czyli wiedza ciagle marna

Gość ..ona..on...ono
Ja się męczyłam z czymś takim z pół roku. Byłam u wszystkich możliwych lekarzach, wyłam z bólu, nie mogłam funkcjonować, trętwiała mi połowa buzi, jakby mnie ktoś prądem raził. Nawet miałam skierowanie na rezonans, było podejrzenie guzka, lub krwiaka. Objawy nasilały się, co raz gorzej było ze mna. W koncu po raz kolejny poszłam do stomatologa. Okazało się, że to zgorzel. To tak jakby zab ci gazował i wszystkie gazy wypuszczał do środka. Boł okropny. Jesli to to, to współczujęi jak najszybciej do dobrego stomatologa. Jednym z najważniejszych objawów tego jest rakcja zębów na ciepło. Przestaje bolec na chwilę ki8edy w buzi trzymałam zimny płyn. Powodzenia i trafnej diagnozy.

Gość FLORENSJA
JA NA MEDYCYNIE NIE JESTEM :/ (ALE OSOBA KTRA NA NIEJ JEST POWINNA WIEDZIEC CO CI JEST CHYBA ZE TO NIE JEJ SPECJALIZACJA) ALE MOZE CIE PRZEWIAŁO?? IDZ NAJLPIEJ DO LEKARZA RODZINNEGO OPOWIEDZ MU O TYM A ON WTEDY DA CI SKIEROWANIE I DALSZE WSKAZOWKI