Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość experyment

Czy warto zrobic taki eksperyment w zwiazku?

Polecane posty

Dziecinko, moje drugie imię to wrażenia :) jak się zawiedziesz to możesz mi uciąć ... hmmmmmmm... \"palec\" ;)

Cóż za niecodzienny podryw. U mnie, czy u Ciebie ? Moje drzwi stoją dla Ciebie otworem... i nie tylko drzwi ;)

Niecodzieny podryw i wrażenie niecodzienne :) Jutro zagoszczę przed Twoimi \"wrotami\" i wejdę w nie a TY razem ze mną do krainy niezapomnianej rozkoszy ..... mmmmmmmmmmmmmm

Widzę że ktoś się rozmarzył... oby to nie były puste przechwałki... bo rozczarowana kobieta to zła kobieta...

Bardzo mi miło że zaczęłaś już marzyć o naszym spotkaniu, a ja ci obiacuję że złości w Twoim sercu od tej pory nie odnajdziesz :)

Gość experyment
Bardzo piekny monolog na moim topiku :P A ja zdecydowalam, ze dzis zagadam do mojego faceta.

Poradzę sobie.. nie zawiodę Cię .. do zobaczenia już jutro ... Napisz: Jezynowycukiereczek@sex.pl

Gość experyment
Wiecie co? To zalosne :D :D :D

Żałosny to jest ten temat... tak prawdę powiedziawszy. Mamy wolność słowa o ile się nie mylę...

do eksperyment: monolog to jakbyś sama do siebie mówiła :) a nas tu jest dwoje :) ja i ukochana Mla-mla którą serdecznie pozdrawiam :)

Pisanie na forum jest złe, ale podszywanie się pod laleczkowate spragnione seksu dziewczynki jest cacy... ok. Myśmy tylko próbowali zobrazować mniej więcej Twój pomysł... skoro nie widzisz podobieństw to wybacz.

Gość experyment
Topik moze i jest zalosny, ale jeszcze bardziej zalosne jest prowadzenie monologu i udawanie, ze sie z kims rozmawia. Jezyna, jak ty jestes facetem, to ja jestem swieta :D

TY pani eksperyment, jestem facetem, i nie monoglogu tylko dialogu ja p..., ile TY masz lat ?

Boże, mam przyjemność rozmawiania ze świętą... hahaha. A co myślisz, że podobne DIALOGI nie mają w życiu miejsca? [widzę jakieś błędy w edukacji... sprawdź na przyszłość czym się różni słowo \"dialog\" od \"monologu\", z góry dziękuję]

Eksperyment marzy żeby jej eksperyment się nie powiódł, a DIALOG z jej chłopakiem zakończył się pomyslnie :)

Eksperyment teraz ekspeymentuje na swoim chłopaku którego \"kocha\" i na pewno bardzo mu ufa, prowadzi z nim zapewne ciekawy DIALOG :) zaraz się okaże że pomyliła numery GG i zagada do innego chłopaka i zakocha się w nim przez internet, a chłopak który to wszystko podejrzewać zacznie, pomimo że kocha, rozwój wydarzeń poprowadzi go do przeprowadzenia podobnego ekspermentu :) Ale jazda, może by się młoda Eksperyment nauczyła czegoś, na własnych błędach się w końcu uczymy, tylko Eksperyment wydaje się popełniać maksymalnie głupie błędy i wykazuje się niedojrzałością swoich poczynań. \"Gratuluję\" chłopakowi, na szczęście moja Mla-mla, którą tak bardzo kocham jest wspaniałą kobietką i niesamowicie inteligentną :) a do tego DIALOG nie jest nam obcy ;)

A gdzie się podział nasz experyment ? Czyżby rozmowy tak ją \"pochłonęły\"? Czy może rozmówca okazał się tak skompikowaną pod względem zarówno intelektualnym jak i mentalnym jednostką że ni ząb można go rozgryźć... Prosimy o przebieg \"pertraktacji\".