Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poranek***

Dzień dobry

Polecane posty

Podejrzewam, że Ty jednak będziesz szybciej w domu - kończy się kampania wrześniowa, wszyscy szaleją. Może by tak śpiwór wziąć..? ;)

Gość witajcie
hehehehe... Młoda para rozmawia ze soba : -Misiu, kogo wziąłbyś ze sobą na bezludną wyspę:kogoś ładnego czy mądrego ? -Ania takiego, ani takiego. przecież wiesz, że kocham tylko ciebie...

Gość witajcie
Vivirra witam cieplutko z poramkiem i o poranku :-) Może kawkę z nami wypijesz ?

:D -- Co powiedziała mama do blondynki przed jej randką? - Jeśli nie będziesz w łóżku przed północą, wracaj do domu.

Gość witajcie
o blondynkach są niezemskie dowcipy :D:D:D

A to proszę : -? Dlaczego blondynka oblała egzamin na prawo jazdy? - Nie była przyzwyczajona do przedniego siedzenia. ;)

Gość witajcie
Po czym poznać, że blondynka używała komputera? - Po śladach korektora na monitorze. Zawsze to z uśmiechem lepiej zacząć dzień o poranku...

To o podobnym gatunku, czyli facetach: Facet około 50-tki idzie wieczorem ulicą nagle patrzy a tu żaba leży. Podniósł ją a ona przemówiła ludzkim głosem: - Jak mnie pocałujesz to zamienię się w piękną kobietę. Facet zdębiał w pierwszym momencie a po chwili mówi wkładając żabę do kieszeni: - W moim wieku wolę mieć gadającą żabę.

ło matko, kawa. Zupełnie zapomniałam :-) A cały czas się zastanawiam, czego mi brakuje :-) Dla Was oczywiście też już robię :-)

Gość witajcie
Gdzie byłeś - pyta blondynka wracającego do domu męża. - U kolegi. - Ty pedale! To tyle na dzisiaj...muszę takiemu jednemu łobuziakowi jeszcze przygotować śniadanko. A i sama już powoli się zbieram, choć kawa niedopita...Nadrobię w pracy. poranek*** życzę wytrwałości i miłych snów popoludniowych może jutro kawka z rana ? pozdrawiam cieplutko 🌻🌻🌻

Gość witajcie
Vivirra, ja juz podziękuję, bo mi serducho wyskoczy, Może jutro wpadnę , jak zaparzysz, to wypijemy, może jakąś szarlotkę przyniosę ? Miłych chwil w ciągu dnia 🌻

Vivirra, za kawę podziękuję - po kolejnej chyba by mi serce stanęło. Herbatki natomiast bardzo chętnie się napiję ;) Pozdrowienia dla Łobuziaka i miłego dnia :D

Makabreska o poranku: Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu w celu wiadomym. Kobieta krzyczy przerażona: - Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boję! Na to morderca: - No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam...

Gość witajcie
uśmiałam się z makabreski :D:D ale co ja tu jeszcze robię ??? poranek*** zimny przysznic polecam, działa, sprawdzone 3maj się🌻 i juz mnie nie ma..

Cudowny dzień:) i oby taki był do konca, ja kocham poranki a kocham tym bardziej, że zawsze robia mi śniadanko:) \"Opadły mgły i miasto ze snu się budzi, Górą czmycha już noc, Ktoś tam cicho czeka, by ktoś powrócił; Do gwiazd jest bliżej niż krok! Pies się włóczy popod murami - bezdomny; Niesie się tęsknota czyjaś na świata cztery strony A ziemia toczy, toczy swój garb uroczy; Toczy, toczy się los! Ty co płaczesz, ażeby śmiać mógł się ktoś ? Już dość! Już dość! Już dość! Odpędź czarne myśli! Dość już twoich łez! Niech to wszystko przepadnie we mgle! Bo nowy dzień wstaje, Bo nowy dzień wstaje, Nowy dzień! Z dusznego snu już miasto się wynurza, Słońce wschodzi gdzieś tam, Tramwaj na przystanku zakwitł jak róża; Uchodzą cienie do bram! Ciągną swoje wózki - dwukółki mleczarze; Nad dachami snują się sny podlotków pełne marzeń! A ziemia toczy, toczy swój garb uroczy; Toczy, toczy się los! Ty co płaczesz, ażeby śmiać mógł się ktoś - Już dość! Już dość! Już dość! Odpędź czarne myśli! Porzuć błędny wzrok! Niech to wszystko zabierze już noc! Bo nowy dzień wstaje, Bo nowy dzień wstaje, Nowy dzień!\" Uroczego i magicznego dnia wszystkim!:)

Gość bernank
zjadłem właśnie zakalca i rzygam tęczą