Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejo dziewczeta

Cy jest tutaj jakis fryzjer??

Polecane posty

Gość hejo dziewczeta

Gość hejo dziewczeta
bo chodzi mi o to czy fryzjer bedzie wiedzial co robic jesli mu powiem,ze nie chce scinac wlosow tylko chce zrobic pazurki....

Gość Alexandra 20
oooooooooo-ja jestem posiadaczka pazurkow,tzn fryzjerka ladnie mnie wycieniowala,a na koncu-wlosy wystrzepila-teraz fryzurka jest taka lekka i tak fajnie sie uklada.nie wiem czy o takie cos Ci chodzi-ale uwierz zawsze mowie zeby z dlugosci wlosy nie stracily i za kazdym razem sa krótsze...:-(wiesz to chyba nie mozliwe by wlsoki choc troszke nie stracily z dlugosci....bo takto nie daloby sie ich wystrzepic....chodzi Ci moze o cos takiego????>>>>>>>>>>>> http://www.ukhairdressers.com/diy/index21.asp

Gość Alexandra 20
.....hm....superowa ta fryzurka,wiesz jak pojdziesz do profesjonalnego fryzjera to mysle ze nie bedzie problemu z wytlumaczeniem o co chodzi.....a skad jestes-bo ja chodze do fryzjera stylisty co prawda sciecie u niego kosztuje czasem5Ozł,ale normalnie jak obetnie włoski to nie maja prawa sie nie ukladac,dodam ze doradza co pasuje co nie....

Gość hejo dziewczeta
ja jestem z Bydgoszczy...ale szczerze to nie widzi mi sie jak mam isc i pokazac na zdjeciu jaka chce fryzurke bo im to zazwyczaj nie wychodzi...pojde chyba do mojej fryzjerki(bo przez dluzszy cza tylko ona mi najlepiej scinala) i powiem zeby poprostu zrobila mi pazurki... :-/

Gość Alexandra 20
ooooooooo to ja jestem z polodnia...wiec nic z tego-wiesz ja tez chodzilam do swoich fryzjerow,ale nigdy nie bylam zadowolona...czesto przechodzilam wlasnie obok"tego" salonu-przez szybe widzialam fryzjerki wlasnie ta moja byla podobna do tej:-)http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=3531&month1=1&pg=1&styl1=Haringtons tylko jasniejsze o wiele włosy:-)na poczatku sie przestarszylam,ale wychodzac od niej-normalnie nie moglam uwierzyc totalna metamorfoza!!!!!!!!!!!!!wiec zycze Ci bys rowniez trafila na super fryzjera...................pozd buziaki

Gość hejo dziewczeta
dziekuje ci bardzo :) poczekam tylko jak mi troche podrosna wlosy,zeby potem sie czasem nie okazalo ze mam za krotkie.Pozdrawiam!! Pa Pa :)

Gość czyżby ja
alexandra 20 ---> a w jakim miescie do tego stylisty fryzur chodzisz??

Gość kevin fryzjer
Tak to jest reklama.......ale jakos i gdzies trzeba dac znac o swoim istnieniu. Dla kobiet dbających o perfekcyjny wizerunek, swoje usługi proponuje fryzjer stylista. Zadbam o kondycję twoich włosów i doradzie w doborze właściwej fryzury i koloru. zapraszam..........do salonu mieszczacego sie na kabatach...jest rowniez opcja dla osob ceniacych sobie kameralnosc pracuje na kosmetykach profesjonalnych....!!! 698066345......kevin

Gość ywana
"Pracuje na kosmetykach.." Popracuj na jezyku polskim stylisto!

Gość ywana
"Pracuje na kosmetykach.." Popracuj na jezyku polskim stylisto!Kameralnie!

Gość ywana
"Pracuje na kosmetykach.." A popracowac na jezyku polskim nie masz ochoty?