Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliiiiiiiiiii

co zawdzieczacie forum?????

Polecane posty

Gość liliiiiiiiiiii

a tak mnie naszła taka myśl bo wlasnie znalazlam tu kolejna inspiracje:)A wogole to sporo cennych porad i informacji, szczegolnie dotyczacych kosmetykow dermatologicznych, o ktorych kiedys nie mialam pojecia, podobnie jesli idzie o nowosci na rynku pigulek anty, ciekawe przepisy i pomysly oraz motywacje do robienia roznych rzeczy, to chyba prawda ze razem latwiej;) No i w razie doła duchowe wsparcie tez sie znajdzie;)Zawsze to fajnie moc sie wygadac, chocby wirtualnie.Pozdrówki

Gość kobietaaa
ja znalazłam tu super przyjaciółkę... uśmiechy dla ciebie Zosiu....

Gość kasia kasia
znalazlam srodek na nadmierne pocenie, od kilku dni nie wiem co to pot!!! a dzisiaj kilka osob mnie obrazilo...

Gość zawdzęiczam kafeterii
nerwicę.Wszędzie widzę tego gostka :classic_cool:, już nie moge z nim wytrzymac!

tylko bez paniki, wdech-wydech, spokojnie, wyobraź sobie że jesteś na kwitnącej łące, zamknij oczy, wszystko będzie ok :classic_cool:

Gość ixxx
Zawdzieczam im to że skasowali moj ulubiony topic (wiele cennych porad) a za to zostawili taki idiotyczny jak np "kto wpisze swoje imie ostatni wygrywa"

Gość to teraz
będziemy sie licytować który topik idiotyczniejszy :P

Gość dokładnie_
tak jak papierowe Nożyczki - dostałam odpiwiedzi na moje pytania,ktore nurtowaly mnie od dluzszego czasu,lub bardzo krotko;) I znalazlam ludzi podobnych do mnie-chociazby na topiku NASZE DZIWNE NAWYKI - myslalam ze tylko ja jestem dziwna:D

Gość to co musiałabym
wpisać nie nadaje się do publikacji niestety. A więc w skrócie telegraficznym - spotkanie z takimi typami osobowości jakich mam szczerą i nieposkromioną nadzieję w życiu nie oglądać.

Gość yes
balagan w domu,nieogolone nogi,wieksze rachunki za prad,obrazona kolezanke o to,ze nie mam nigdy czasu, wkurwionego meza za zajety komputer i niezdany egzamin dziekuje

Gość motopap
Nerwice, bo ciagle siedze na topikach o dietach. chudne i tyje na zmiane , zanim odkrylam "kafe" nie mialam takich problemow! !!!!!:(

Odpowiedzi na nurtujące mnie problemy Świadomość że są ludzie którzy borykaja się z problemami takimi jak ja i nie jest wstydem o tym mówić Bałagan w domu bo odkurzam tylko komputer żebym widziała co tam jest napisane