Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penderecka

francuski manicure - jak sie za to zabrac?

Polecane posty

Gość penderecka

Zaszalam dzis w kosmetycznym i kupilam zestaw do fr manicure - bialy i bezowy lakier no i paski. teraz tak, nie wiem jak sie to robi! czy najpierw maluje caly paznokiec bezowo, pozniej jak wyschnie to przyklejam pasek na bezowy i maluje nie zaklejony bialy ? czy jak?

Gość posiadajaca manicure od 5lat
roznie-ale najszybciej tak-naklejsz pasek malujesz bialym jak wyschnie nakladasz bez.... na pomalowany bezem paznokiec tez mozesz nakleic pasek i pomalowac-ale wtedy musisz dluzej czekac az paznokiec dokladnie wyschnie(by ten klej spod paska nie zerwal tego lakieru)

Gość lady.pl
a ja zawsze malowalam najpierw bialy pasek

Gość blebleble
najpierw zrób pasek białym lakierem, a dopiero później nałóż beżową warstwę :)

Gość penderecka
najpierw bialy? to znaczy ze najpierw maluje bialy (pasek naklejony) a pozniej CALOSC paznokcia bezowym???

Gość penderecka
no wiec jak to jest? najpierw bialy a na caly paznokiec (razem z tym bialym ) pozniej bez???

Gość penderecka
ej i jak sie uzywa tych paskow? dlaczgeo jeden jest polokragly a drugi taki KARO????

1.naklejsz pasek 2. malujesz sam czubek paznikcia białym 3.czekasz aż wyschnie 4. zrywasz pasek 5.malujesz cały paznokieć beżowym

Gość penderecka
thx gula wlasnie o to mi chodzilo :)

Gość chyba to tak
najpierw naklejasz pasek malujesz bialym lakierem koncowki , potem jak to dobrze wyschnie odklejasz paski i calosc malujesz bezem

Gość avanta
ja osobniście polecam malowanie bez paska, pare razy wyjdzie Ci krzywo ale potem będzie już okej. a najlepeij to wybierz się raz do kosmetyczki, żeby Ci zrobiła francuski i popatrz jak ona to robi. wtedy będzie Ci o wiele łatwiej zacząć samej :)

Gość avanta
ja osobniście polecam malowanie bez paska, pare razy wyjdzie Ci krzywo ale potem będzie już okej. a najlepeij to wybierz się raz do kosmetyczki, żeby Ci zrobiła francuski i popatrz jak ona to robi. wtedy będzie Ci o wiele łatwiej zacząć samej :)