Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Biedak ze zlamanym groszem

tytaj piszemy teksty podrywow na jaki mozna poderwac dziewczyne!

Polecane posty

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blachara
tam stoi m贸j mercedes klasy A;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klasa A to niezbyt super
klasa :D mo偶e: zrobisz mi lask臋? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie podrywacz
siedzia艂em w pubie , przy barze i podesz艂a dziewczyna i poprosi艂a barmana o 2 piwa.Barman nala艂, ona zap艂aci艂a i zanim odesz艂a zapyta艂em go ironicznie czy nigdy nie sprawdza dowod贸w osobistych jak sprzedaje nieletnim alkohol.Ona si臋 rozesmia艂a i wr贸ci艂a do znajomych do stolika.Wr贸ci艂a za jak膮 godzink臋 i fajnie pogadali艣my ale niestety nic wiecej z tego nie wysz艂o :( dupa jestem i tyle ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blachara
mo偶e by膰 lepsze auto;) i koniecznie doda膰: mam sk贸rzane siedzenia i podgrzewane fotele:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malenkapir
malenka wylize ci cipke jak nikt inny na swiecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 he he he
m贸j kumpel przypi膮艂 sobie do kluczyk贸w od malucha breloczek od porsche...po艂o偶y艂 kluczyki w widocznym miejscu i chyba ze 2 blachary zaliczy艂 buehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M....
Nie ogladacie tv?? "du偶o 膰wicz臋 偶eby mie膰 takie cia艂o" w tym momencie zr贸b wdech a r臋ce odchyl od tu艂owia jakby艣 mia艂 z ka偶dej strony telewizor pod pach膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najlepsze teksty
mam duzo kasy, wspania艂y samoch贸d, ponad 20 cm, jestem wolny, zrobie wszystko co zechcesz...... ale pewnie dla wiekszosci to i tak by bylo za ma艂o.... dlatego jestem samotny :)

Udost臋pnij ten post

undertaker zarabisty tekst! napewno sie uda!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najpierw ci膮gniesz
potem dajesz? czy odwrotnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kijemwoko
na imie mam Marian chlopak Romana moze sie zabawimy:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 POLYKASZ
:D tez zawsze dziala :P

Udost臋pnij ten post

A teraz piszcie naprawde a nie se jaja robicie to ma byc wiecie powazny topick . Ma pomagac innym!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikikiki maupa
Ma艂a, zdejmuj majtki bo b臋dziemy si臋 ca艂owa膰 :P .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heheeeeh
tw贸j ojciec musi by膰 z艂odziejem bo skrad艂 z nieba gwiazdy i umiesci艂 w Twoich oczach :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxxxxxxxxxxxxx
nie ogladaj tyle seriali:D

Udost臋pnij ten post

hm dostalas kiedys sms o tresci \"Czesc slyszalem ze chcesz sie umowic ! \" chcac nie chcac, musialam odpisac, kim jestes:) i tak zaczelo sie znajomosc:):):) za najglupsze uwazam teksty tyup\"masz piekne, pelne usta, moge ich skosztowac?\" buheuehuehe, wtedy moge kogos tylko opluc ze smiechu hehehehehehehehe albo masz fajny tylek juz od razu widac brak inteligencji !! Najlepiej, isc kolo niej rzucic, ksiazki ona pomoze pozbierac,ty w podziakowaniu za pomoc, zapraszasz na kawe, pizze itd, prosisz dokad sie nie zgodzi:) hehe ewentualnosc : jesli nie podniesie ksiazek, znaczy ze nie wpadles jej w oko:P:P

Udost臋pnij ten post

Kidys moj przyjaciel mi mowil, ze na 90% kobiet dziala tekst : Powiedzialem mojemu aniolowi strozowi zeby cie pilnowal, a on mi odpowiedzial, ze aniol aniola pilnowac nie musi :D ale jakbym ja cos takiego uslyszala, to bym chyba padla ze smiechu :D

Udost臋pnij ten post

a ja przeczytalam te wasze teksty i powiem czyje na mnie zadzialaly by. Od kogos o nikcu najlepsze trksty,tyle ze bez rozmiaru penisa a o kasie mozna wspomniec w inny sposob:P Pozniej hehehe..pomyslala bym\"ale on roamntyczny\"... no i karolinka jak malinka...tzn tekst jej kolegi:) tez mily dla ucha reszta niech idzie precz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o Co ty chodzi
no o co??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nibyn贸偶ki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buahhhaaaaaaa
heh, przeciez te teksty kazdy juz chyba slyszal...czy dziewczyny naprawde leca na takie gadki>??? chyba bardziej mnie rozsmieszaja teksty typu MAM FAJNY SAMOCHOD czy ALE MASZ TYLEK niz te pseudoromantyczne wyjete z amerykanskich komedii jakby mi facet rzucil takim tekstem o aniele czy gwiazadach w oczach to peklabym ze smiechu ze tanie sztuczki stosuje bo te z kluczykami , samochodem i innymi bajerami to wogole bez komentarza, ale przynajmniej widac od razu IQ koleisa i wiadomo ze nie ma co tracic czasu :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klops980
"podobasz mi sie jak chuj!":)

Udost臋pnij ten post

...tekst po angielsku, ale daje czadu: \"Fuck me if I\'m wrong, but don\'t you want to kiss me?...\" M贸j ulubiony nr 2: \"Nice shoes... Wanna fuck?\" Niestety, obydwa teksty s艂abo t艂umacz膮 si臋 na polski, nie oddaj膮c lapidarno艣ci orygina艂贸w. Ale mo偶e komu艣 si臋 spodobaj膮 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najleoszy jest tekst
艂ooo zobacz jak muchy sufit pop艣cy艂y :classic_cool:

Udost臋pnij ten post