Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyżby ja

naprawde DOBRY fryzjer-stylista we Wroclawiu??? polecajcie

Polecane posty

Gość czyżby ja

jak wyżej :) proponuje podać także ceny strzyżenia oraz modelowania :)

Gość lola z psiego pola
fajny jest DARIUS na olawskiej, bardzo kreatywni fryzjerzy, troche nawet za bardzo jak dla mnie, ale zrobili mi fajna fryzurke, jestem zadowolona, zaplacilam 50 zl (krotkie wlosy) podobno fajny jest tez JEAN LOUISE DAVID na nozowniczej, ale tam nie bylam

Gość ja tez tak mam
to rozumiem ze u DARIUSA za obcięcie moich dlugich wlosow (za lopatki) zaplacilabym jakies 80zl? :(

Studio Lima, cen dokładnych nie znam, tanio tam nie jest ale za to profesjonalnie na pewno :)

Katarzyna Cetnarska, plac kromera, świetna a do tego bardzo szybka i w miarę tania.

Gość MadziorekMagda
Krzysiek z salonu Infinity jesyt swietny za wlossy do ramiom zaplacilam 40 zlsalon nie pamietam na jakiej jest ulicy jednak jest to boczna szewskiej

Gość carrollina
Oczywiście, że jest. To Studio Broadway z kiełbaśniczej !:) Nie są najdrożsi w mieście z całą pewnością. Za strzyżenie płacę niecałe 70 zł a mam długie włosy. Wiem, że w niektorych salonach we wrocłąwiu trzeba zapłacić i ponad 100 zł. Jestem zawsze zadowolona. MOże czasami jest tam zbyt głośno - lubią słuchać głośnej muzyki ale ogólnie jest sympatycznie bo nie mozna się u nich nudzić. Mozna się napić kawy, coca-coli czy czegoś innego. Umawiam się zewsze przez internet co bardzo mi ułatwia zadanie bo zawsze w pracy mogę zajrzeć na ich stronę i zaplanować popołudnie:0(mam nadzieję, że szef czasami nie sprawdza jakie strony odwiedzam:) Spśród moich znajomych zdecydowana większość chodzi do Broadwaya więc chyba muszą być dobrzy w tym co robią skoro tylu ludzi pozostaje wiernymi. Ich adres internetowy : www.studiobroadway.com.pl Pozdrawiam Caroll