Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela19

Kto zabezpiecza się tylko przez prezerwatywy ?? to jest bezpieczna metoda wedłus

Polecane posty

Gość Ela19
na koncu powinno byc według was !piszcie

Gość Joey1984
Wiesz co-to co inni napisza nie ma w sumie znaczenia, bo pewnie wiele osob tak robi, tylko ze niektorym sie kiedys wydarzyl jakis incydent a innym nie. Ja bym nie ufala samej prezerwatywie.

ja mysle ze jest to bardzo ale to BARDZOOOOOOOOO ryzykowne!!!!!prezerwatywa w kazdej chwili moze peknac i nawet tego nie zauwazycie!!!!lepiej zabezpieczyc sie w jeszcze inny sposob,np tabletki.wtedy mozesz byc duuuzo bardziej spokojna!!!!

Gość od 12 lat używam
prezerwatyw. nigdy mi nie pękła. pękają, jeśli się je nieumiejętnie zakłada.

Zgadzam sie. Prezerwatywa umiejętnie nałożona nie ma prawa pęknąć!!! Mi sie to nigdy nie zdarzyło. NIGDY.

nie uważam za najbezpieczniejszej ale w miare bezpiecznej stosujac prezerwatywe przez 6 lat mielismy tylko dwie wpadki zsunięcie i pękni.ęcie jak ktos nie moze chemii, polecam prezerwatywe www.psyche-soma.com

Gość ixxx
Nam ciagle pekala i zsuwala sie, mialam juz dosyc cieglego stresu i kontrolowania czy jeszcze jest czy nie pekla podczas stosunku, w ogole nie mialam z tego zadnej przyjemnosci:o wiec teraz biore tabletki.