Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaOna

Czy zwiazek z mlodszym mezczyzna ma sens?

Polecane posty

Gość byłam
kiedyś z młodszym ale wszystko się posypało. On jeszcze wtedy nie był na tyle dojrzały żeby wchodzić w stały związek a ja juz tego chciałam. To zalezy ile macie lat. Mysloę ze jeśli facet jaet dojrzały to jak najbardziej mozna stworzyć udany związek!!!

Gość byłam
ale ile ma lat? Bo to jest ważne

Gość byłam
dlaczego? Osobiście znam taka parę i wierzcie mi chciałabym być taka szczęssliwa jak oni

Gość nie ma sensu bo
ja np. miałem 27 ona 46 a teraz jest odwrotnie ona ma 16 a ja >>> nie powiem ale jest teraz jeszcze lepiej

Gość byłam
mogłaby byc Twoją mamcią. Myślę że to kwestia dobrania. Kązdy ma gdzuieś swoją drugą połowę niezależnie od wieku.

On ma 25... Kurcze, przypomina mi sie moj wujek, ktory mial taka \"Alicje\" starsza o chyba 15 lat (no u nas troszki mniej ;) ) i przez lata to ciagnal... az sie ozenil dla \"meldunku\" (kiedys takie byly powody :) ) i ... \"jakos tak\" dzidzius mu sie urodzil... :O (z zona oczywiscie) Eeee... co tam... mam dziwne uczucia... czasami... ;)

Gość nie ma sensu bo
wyobrażcie sobie że byłem z nią aż całe 3 lata ( a teraz dla tych co myślą o pieniążkach , nie była bogata i nie sponsorowała mnie ) byłem z nią dla sexu . dzisiaj jesteśmy dobrymi przyjaciółmi

Gość średniaczka
ten temat tez mnie ciekawi ...on jest młodszy o 12 lat

Gość byłam
o kurczę. Trochę młody jak na stały związek. Nie chcę Cię zniechęcac ale myślę zę on chce się trochę wyszaleć za młodu.

Gość średniaczka
szkoda że oni myślą tylko o seksie ,ja jestem nim oczarowana ....i mam ochotę być z nim nie tylko cielesnie

Gość ja mam młodszego
męża, ale tylko o 3 lata - a jesteśmy po ślubie prawie 10 - i jest suuuper, ale trudno mi coś powiedzieć o większej różnicy wieku

Gość średniaczka
tez tak myślę ,nie jestem naiwna ,ale lubie byc przy nim ,patrzeć na niego i ..... szkoda że tylko w snach

nie ma sensu bo: no seks jest wazny... ale... sredniaczka: no wlasnie... cos kolo tego... i co myslisz? I zaraz dodam: nie interesuje mnie slub itp. rzeczy... ale wlasnie mam problem: jak okreslic to, co \"dalej\"... bo \"chwilo trwaj, jestes piekna\", to ok, ale dokladnie JAK dlugo jest ma trwac ta chwila... ;)

Gość Pewnie ze ma sens
są faceci którzy wolą starsze kobiety

Gość średniaczka
poczekam aż sie troszke zestarzeje....może wtedy mi przejdzie:) albo może wyjedzie w siną dal i ...jakoś to przeżyję:).Teraz czuje w sobie młodosc ,radosć i chęć do codziennego treningu bo wiem ze spotkam te oczy ,uśmiech i ....dzień dobry :( na przywitanie

Gość średniaczka
dlaczego jagodo nie ma sensu...????

Gość średniaczka
w waszym przypadku on jest starszy ,a to nasze społeczenstwo jeszcze toleruje.....a w moim przypadku to chwilo trwaj ale tak zeby nikt nie wiedział:( a ja szaleje i marzę....a on chyba nawet nie wie ,a moze?:)

Gość nie ma sensu bo
w pewnym momęcie facet zobaczy tyle zmarszczek u swojej kobiety że się wystraszy a pomyśli sobie o takim płaskim brzuszku i oliwkowych udach to odrazu ma ochotę w skoczyć " do kurnika " po młode kurki tagrze nie łudcie się dziewczyny że będzie tak pięknie do końca życia

Gość średniaczka
do :nie ma sensu -ja mam płaski brzuch i nie mam zmarszczek! poza tym przyznaję ci racje ...pokocha młodsze ciało,a nami pogardzi i chyba tylko to stoi mi na przeszkodzie w walce o jego uczucie.Przeciez am swój honor i dla samej cielesnosci nie zaryzykuje

Gość średniaczka
czy młody facet moze zakochac sie w kobiecie trzydziestoletniej?LUdzie piszcie!!!

Gość men
niejednokrotnie te starsze są leprze niż te młode i ciałem i duchem (wiem coś o tym)

Gość średniaczka
też tak myslę ,ale jestem kobieta ...facetów cięzko rozgryżc:)

Gość jeśli jest to tak zwany facet
z jajami to po jakimś czasie cię zacznie zdradzać i ostatecznie rzuci ... po jakim czasi? Róznie to bywa ale jeśli uzna, że już niczego od ciebie się więcej nie nauczy zostawi cię.

Gość A Wy
Dziewczyny tych gówniarzy wyrywacie w necie? Ja bylam przez dwa lata z 10 lat młodszym .Dzis z perspektywy czasu chciałabym to wymazac z pamieci . Wtedy miałam 32 lata on 22 Po co wam takie gnojki Prawda jest taka ,że taki facet nigdy z wami nie bedzie zyl ,a o to chyba chodzi o mozliwosc stoworzenia domu ?

Gość średniaczka
dzięki za normalny wpis...właśnie tego sie boję ,że potem będę żałoać ! dziś jestem kompletnie nim zauroczona...szczęście że on chyba tego się nie domyśla

Ja tez wpadlam, on ma 27 , wolny , przystojny inteligentny, namietny, a ja 34 (w tym roku, rozwodka , mam synka.... Laczy nas seks. On mowi ze nie moze sie zakochac bo jakies tam skazy z przeszlosci, a ja czekam. Tzn. jest bardzo czuly i dobry, no i z moim maluchem sie lubia, ale ..... smama nie wiem, Mam nadzieje , ze mnie pokocha. I on daje mi tą nadzieje, mowiac ze potrzebuje troche czasu. Najpierw sie nim bawilam a teraz wpadlam we wlasne sidla... Co sadzicie? moze szkoda czasu?