Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona18

PROSZĘ O ODPOWIEDŹ!!!! POWAZNE OSOBY!!

Polecane posty

Gość zaniepokojona18

po ostatnim okresie kochałam się z chłopakiem w dni niepłodne. używaliśmy prezerwatyw z płynem plemnikobójczym. Jednak przed jednym ze stosunkow chlopak wszedl we mnia na doslownie 2 sek bez zabezpieczenia.dni plodne zaczynaly mi sie nastepnego dnia.tego samego dnia po jakichs 8 godz po stosunku - wieczorem zaczely mnie bolec sutki (sa wrazliwe na dotyk,na ciepla wode) i bola mnie do dzisiaj. 1 pazdziernika mam dostac okres. normalnie na tydzien przed okresem bolaly mnie piersi jak na okres,teraz tak nie bola a jedynie ten bol sutkow. od jakichs 5-6 dni czuje bole podbrzusza tak jak przed okresem wczoraj wieczorem mialam lekko czerwonawe uplawy. bylam pewna ze juz dzisiaj dostane okres,ale dzisiaj okresu nie ma i nie mam tez bolu brzucha. jak myslicie, czy to jest w ciazy? prosze o powazne odpowiedzi. nie mam zadnych innych objawow...

Gość pola19
coz ci moge powiedziec zrob test to jedyny sposob zeby sie uspokoic

Gość zaniepokojona18
nikt więcej się nie wypowie?

Gość tak na 150
ciąża!!! Sutki są najpewniejszym wskaźniekiem ciążowym na świecie! :P

Gość normalna studentka
Nie jestes w ciązy! Ale jezeli po weekendzie nie dostaniesz okresu zrob sobie test...

Gość Lalunia250
ale co - tylko wsadzil ci na chwilke i nic?? no to przeciez od tego nie zachodzi sie w ciaze!!!!!!!!!!!!!!Rany

Gość kiara88
siemka nie martw sie ja w cizy nie jestem to i ty bnie bedziesz :) tez sie bardzo martwiłam :( bo wkladal mi tamm palce po wytrysku jak sie wytral a poza tym tez mnie tam raz dotknal swoim...:) i dzis okresu dostalam ! bedzie dfobrze ! a poza tym czytałam ze ciaze tak łatw zajsc nier mozna :) głowa do gory

Od wsadzenia na chwilkę można zajść w ciążę! U mężczyzn wydzielany jest przecież preejakulat, w którym u jakiś 80-90% facetów znajdują się plemniki. Oczywiście szansa jest duzo mniejsza niż przy \"normalnym\" stosunku, ale takie \"wkładanie na sekundę\" jest jednak ryzykowne. Natomiast co do Twoich obaw, Zaniepokojona, to poczekaj spokojnie na okres, jesli się nie pojawi, zrób test. Objawy o jakich piszesz, to mogą być skutki napięcia przedmiesiączkowego, czy stresu. Nie masz się na razie czym martwić.

Gość nieprawda
od wsadzania na chwilke nie zachodzi się w ciąże... ja nigdy w życiu o takim przypadku nie słyszałam!!! A tak poważnie, dziewczyny trzeba brać tabletki anty, innego wyjścia nie ma

Ostatnio tez się okropniaście bałam....bo uprawiałam stosunek przerywany a wiadomo,że to żadna metoda antykoncepcji(głupota ot co:))Okres spóźniał mi się 2 tyg więc możesz sobie wyobrazić jak wariowałam....Poczekaj spokojnie na okres...a jak się nie pojawi zób test ciążowy.Ale myślę,że wszystko jest OK:)

Od wsadzania nie ;) Ale po co ryzykować? Skąd wiadomo, że facet akurat nie miał tej kropelki preejakulatu na penisie? A w niej sporej ilości gotowych do wyścigu plemniczków?

Gość zaniepokojona18
Dziękuję Wam bardzo za każdą odpowiedź. W sobote mam dostać okres...teraz pozostało mi czekać. Trzymajcie kciuki. Jeszcze raz dziękuję.

Gość kiara88
ja tam tabbletkami truc sie nie bede ! pozostane przy prezerwatywach z tym ze za miesciac dokupie oval patentex bez recepty i moje obawy beada mniejsze ! a okres na pewno dostaniesz albo ze steresu ci sie przesunie czego nie zycze !aha tak poza tym rob duzo cwiczen i wykap sie w goracej wodzie tylko sie nie poparz :) to przyspieszy okres aha i jakies cwiczenia , brzuszki mi zawsze to wszystko pomaga !

Gość zaniepokojona18
dziewczyny....jest niedziela. planowo powinnam dostac okres wczoraj...a dalej nie ma :(

Gość kiara88
oj bedzie dobrze :( ja tez sie martwilam i okres dostalam nie przejmuj sie tak tym bo wkoncu nie dostaniesz ze stresu :( mojuz kolezanka iala tak ze jej sie spoznial 2 miesiace bala sie jak nei wiem ale okazalo sie ze to ze stresu ! jak tylko dostaniesz okres napisz bo jestem ciekawa :) bedzie dobrze główka do gory ! a jesli moge zapytac ile asz lat i dla ciebie ciaza tto trgedia i koniec swiata ?/ bo ja jak sie balam o okres to tak myslalam i dla mnei byloby to koniec zycia :( odpisz zaniepokojona

Gość zaniepokojona18
kiara mam 18 lat. a co do ciazy,to byloby dosyc ciezko ... wiesz szkola no i co najgorsze rodzice :/

Gość kiara88
no ja jestemm tylko o rok starsza a poza tym nie chcialabym nigdy polaczyc na zawsze z tym czlowiekeim z ktorym prawdopodobnie moglabym byc w ciazy :( wiem ze tojest iezkieale bedzie dobrze popatrz na forum o stsosunku przerywanym tyle osb go stosuje po kila lat i jeszcze prawie nikt nie wpadl no niestety zdarzaja sie wypadki ale tojak przykazdym zabezpieczneiu ja niestety bylam pewna ze jeslizazlabym w ciaze musialabym usunac na chwile obecna :( bo nie zostawie szkoly i nei chce sie laczyc na zawsze z tym moim chlopakiem :( a jak jest u ciebie ?? :( ??

Gość no ale CZEMU
nie zrobilas sobie testu jeszcze?

Gość zaniepokojona18
czemu nie zrobilam,bo stwierdzilam ze poczekam do weekendu i zobacze czy dostane,ale jutro musze zrobic :( KIARA co do chlopaka ,to nie wiem :/ niby jest dobrze,ale czy to takie na stale....

Gość zaniepokojona18
jest jeszcze jedna rzecz,ale nie myslalam,ze to moze miec wplyw. mianowicie jakies 1,5 tyg bylam dosyc ostro przeziebiona. bralam tabletki ale nie antybiotyki tylko jakies tam ziolowe. mialam wysoka temp bolala mnie glowa,gardlo... moze przez ta chorobe tez sie spoznia...

Jeżeli całe zajście było dzień przed rozpoczeciem dni płodnych to radze zrobić test. Plemnik w dogodnych warunkach moze przezyc jakiś czas. Poza tym w organiźmie są czasem zakłocenia ( a Ty masz dopiero 18 lat) więc nie mozesz ze 100% pewnością wyliczyć kiedy masz te dni płodne. Poza tym to ze nie było wytrysku nic nie znaczy, bo organizm męzczyzny wytwarza taki płyn w początkowej fazie podniecenia, w którym znajdują się plemniki. Zresztą pisała o tym Morgaine

Gość dominika30
wiem ze to jest jest temat gl o antykoncepcji . JA MAM nieco inny problem. planowałam w tym miesiącu ciąże Wg mnie powinnam być w ciąży .mam juz 1 dziecko. i tak samo jak teraz od samego początku boli mnie podbrzusze i jajniki .chciałam poczekać do konca cyklu i zrobic test. współżyłam 7 dni temu i miałam dni płodne. dziś zaczęłam plamić . jestem w 23 dniu cyklu . czy mozliwe jest ze sie nie udało i to wczesny okres . zawsze miałam 28-30 dni. czy to poronienie tego sie bardzo boje nimomu nic nie powiedziałam i nie moge powiedzieć naprawde mam powody. boje sie ze straciłam dziecko i ze nie bede mogła zajsc w ciąże a tak bardzo pragne . juz raz poroniłam z drugim lezałam ale udało sie zajsc za pierwszym razem niech ktos cos mądrego napisze.

Gość OJOJOJJJJJJ
NO I JAK?

Gość zaniepokojona18
DOSTAŁAM OKRES :D

Gość ja tak uwazam
to przez stres na drugi raz sie nie przejmuj:) wiem jaka jest twoja radosc bo kiedys tak samo przezywalam pa:)

Gość zaniepokojona18
no i teraz mam was w dupie, bo tyle rad to ja jeszcze nie dostałam od mamy co od was, jacy wy jesteście debilni, po co interesujecie się moją dupą, zatkajcie się ciepłym kałem :D:D:D

Gość zaniepokojona18
miałabym prośbe ,żeby ktoś nie podpisywał sie moim nickiem. rób sobie żarty gdzie indziej. ja jestem bardzo wdzięczna za każdą radę i pocieszenie. dziekuje Wam dziewczyny :*:*:* PRAWDZIWA ZANIEPOKOJONA18. Pozdrawiam

Stuknieta jestes.... teraz sie udała, ale nastepnym razem mozesz wpaśc bo masz znikome pojecie o antykocepcji. I jeszcze jedno.. okres mozesz miec nawet przez 3 m-ce i być w ciązy... takaze mała nie ciesz sie za szybko Tak to jest jak sie jakiejs małolacie cos pomaga... bez komentarza

Gość zaniepokojona18
no wybacz ,ale to ze ktos sie podpisam moim nickiem (tymczasowym) to nie moja wina. ja jestem naprawde wdzieczna za kazda rade,opinie. a swoja droga raz probujesz podniesc na duchu a po chwili straszysz. aha i zeby bylo jasne Amelia,my sie zabezpieczylismy,bo zauwaz ze uzywalismy prezerwatywy a nie, że poszlismy na zywiol... troche mi przykro,ze tak zareagowalas,ale masz prawo. ja nie czuje sie winna i nie bede,za czyjes wybryki.