Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosemary 22

Mój mąż na mnie nakrzyczał i rzucił na łóżko, i wyrzucił obrączkę do sedesu

Polecane posty

Gość Rosemary 22

Dziewczyny radzę wam nie wiążcie się z damskimi bokserami. Mój taki jest, ładne ciałko, przypakowany, włosy na żel. Wczoraj uświadomiłam sobie, że on jest nikim tak naprawdę. Denerwuje mnie sposób w jaki chodzi, mówi, stroszy tylko piórka i uważa że jest boski, ale wczoraj miarka się skończyła. Myślę o rozwodzie z nim. Na razie wyprowadziłam się do mamy. Nie wiążcie się z łajdakami którzy opowiadają śliczne bajki.

Gość dziewczynko
czy ty masz 22 lata??

Gość koreanka
dziewczyno gdyby ci ktos wcześniej powiedzial abyś się z nim nie wiązala czy posuchałabyś???? .więc po co te ostrzenia???

Gość Dlamka
Rosemery, dobra decyzja! Zycze szczescia!

Ale przynajmniej masz na czym oko zawiesic skoro, jak mówisz, to takie fajne ciacho. A że uderzył? Kobiety przecież lubią niegrzecznych chłopców. Przynjamniej czujesz, że jesteś z mężczyzną. Wolisz ciepłe kluchy?

Gość napakowany dresiarz nigdy
nie wyrzuciłby obraczki do sedesu, to prowokacja :P on tę obrączkę wymieniłby na słoik sterydów :D

Gość A ja tam wole
hspolgowno - ty jestes pierdolniety badz pierdolnieta. Ciebie w domu tluczona deska po lbie od malego i dlatego wpisujesz sie na wszystkie tematy o molestowaniu psychicznym badz fizycznym i doszukujesz sie w tym satysfakcji sexualnej. Spierdalaj zbuku!

Gość Mozna sie porzygac

Gość Mozna sie porzygac
Czarniejszy niz mrok naucz sie czytac miedzy wierszami, zupelnie nie znasz sie na tym jak chaotycznie moze pisac zraniona kobieta. Potrzebujesz wiecej "prowokacji"? Wejdz tu, poczytaj kilka stronek: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=942800&start=0 i sie podniecaj!

Gość Rosemary 22
On wcale nie byl dobry w lozku.

Gość Zarzygam sie
Wpisz tam swoje pomiary

Gość Pozdrawiam te madre
Smaczna, i z czego tu sie cieszyc. Popycha, zneiwaza, ale obraczke zalozyl Glupias i nie raz bedziesz w zyciu plakac

nigdy nie bedzie ci dane wprowadzic tego w zycie dlatego musisz sie dowartosciowywac przez internet

Nie jest jasnowidzem, ale nietrudno się domyślić, prawdę mówiąc.

POL, jeżeli masz jakiś problem to tego typu posty tutaj go nie rozwiążą. Ja wiem, że nie wszyscy mają szczęście w miłości, ale inni sobie jakoś z tym radzą. Chociaż w sumie jak ci to pomaga, to czemu nie?

Jaką prawdę? Że dobrze czasem uderzyć kobietę? Może i są takie, z którymi tak należy postępować. Jedną taką nawet znałem dość blisko ;) Ale wolę jednak takie z którymi można się dogadać w inny sposób :)

Gość _jedna z wielu_
a ja się przestałam czepiać HS POL, bo te jego/jej komentarze są prowokacyjne i jak sądzę, dają do myślenia kobietom które narzekają na sadystycznych mężów każda która tylko się wypłakuje a tkwi w chorym układzie zasługuje na słuchanie o tym że chyba lubi być taką "suczką" a autorka tematu słusznie wnioskuje, od takiego faceta trzeba się uwolnić i tyle

Gość alice1
czy wy jestescie psychiczni?kobiety kochaja facetow ktorzy je szanuja,moj kochany nigdy nie podniosl na mnie reki a jestesmy razem 7 lat.Ja nie rozumiem jak mozna uderzyc kobiete,przeciez jesli sie kocha naprawde to robi sie wszystko zeby uszczesliwiac druga osobe a nie zeby ja ponizac i bic