Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lisina

krwawienie przed okresem - pomocy!

Polecane posty

Dziewczyny! ratunku! Moze któras z Was miala do czynienia z podobnym przypadkiem: Ok. 1,5 tyg. przed spodziewanym okresem dostalam dziwnego krwawienia. Wygladalo to jak taki jednodniowy okres, tyle tylko, ze nie odczuwalam żadnych bóli (normalnie przy okresie chodze z bólu po scianach). Zawsze mialam okres bardzo regularny (30 dni jak w zegarku). Dodam .ze od dwóch tygodni mam bardzo obrzmiałe i bolące piersi . Juz pomyslalm, ze moze jestem w ciazy ale wczoraj zrobilam sobie test i wyszedl negatywnie. Oczywiscie wybieram sie do lekarza ale z lekarzami wiecie jak jest - termny oczekiwania dlugie i tak naprawde nie wiadomo na kogo sie trafi. HELP!

lekarz powie pewnie, że tak czasem bywa, że okres nie jes regularny, stres i jak zwykle wielkie NIC. Też tak miałam i mam od czasu do czasu, podobno to normalne że w czasie owulacji może dojść do takiego jednodniowego krawawienia, ginekologiem nie jestem, ale wydaje mi sie, że to wlasnie owulacja i stąd też ból piersi

Dzieki Alice za odpowiedz. Tez pomyslalm o owulacji ale owulacja nie wystepuje chyba w 23 dniu cyklu tylko gdzies tak w 14-tym. Stad tez mój niepokój.

Gość ale test
na początku może dać wynik negatywny - mimo że jest się w ciąży, dobrze jest powtórzyć test po kilku dniach

o cholerka:-) to chyba dobrze, ze zakupilam sobie 2 testy. Chociaz dziwi mnie to, bo w ulotce jest napisane, ze wykrywa nawet 7-dniowa ciaze, wiec teoretycznie juz powinno cos wyjsc. Boshe...załamac się mozna:-(