Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśśka

Pomaraczowo czerwone upławy...

Polecane posty

Gość miśśka

Biore gyno-femidazol od tygodnia dopochwowo i drugi raz mam już plamienia z krwią.Taki dziwny troche kolor:( Jasny.Czy to po tych tabletkach? Moja lekarka jest na urlopie i nie mam do niej telefonu:( Poszłam bo mialam brazowe uplawy.Spytałam czy jest możliwość zrobienia cytologii a ona na to ze nie jest to konieczne bo szyjka jest czysciutka i nie ma zadnej nadzerki.Wiec nadżerką się nie martwię,ale co to moze byc?:(

Jak najszybciej do lekarza! innego! te upławy sa zabarwione krwia. a to nie jest normalne

Gość miśśka
Przeczytałam gdzieś ze to może być spowodowane tym że naczynka mi popękały z tych tabletek i stad ta krew.Widze ze to nie jest krew taka jakprzy miesiączce.Jest jasna i jakby nie wypływała z szyjki macicy tylko ześcianek pochwy.Nie wiem:(

Gość może to te globulki mają taki
kolor? po prostu rozpuszczają się i wypływają:o

Gość miśśka
Nie.Globulki są białe!!!

Gość yyyyyyyyyyyyyy
Ja rowniez mialam takie plamienia z krwia, od tabletek antykoncepcyjnych. Niekiedy trwaly caly miesiac. Brrrrrr, paskudne to bylo. Ale przestalam brac, i plamienia znikly. Nigdy wiecej nie bede brala tego swinstwa!!!!!!!!!!!!!

Gość miałaś źle dobrane hormony
i tyle a gyno-femidazol to nie pigułka antykoncepcyjna. do autorki tu kobieta czuła pieczenie: http://www.zdrowemiasto.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=5737&alt=85 może i Ty masz reakcję uczuleniową tylko w inny sposób ona się objawia? odstaw globulki. dobrze by było, gdybyś poszła do innego ginekologa skoro nie ma teraz Twojego. http://www.leki.med.pl/lek.phtml?id=90&idnlek=252&menu=3