Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siwiejąca

SIWE WŁOSY

Polecane posty

Gość Siwiejąca

Czy to normalne że w wieku 19 lat zaczynają siwiec włosy? coraz częściej udaje mi się je znajdować i wyrywać z czuprynki Zaczynam się tym poważnie martwić Czy któraś też tak ma? :|

Gość Siwiejąca
nikt nie pomoże? :(

Gość Siwiejąca
??????????????? :>

Niestety na siwe wlosy nie ma sposobu.Ponoc to genetyczne.Moja kolezanka zaczela siwiec w wieku 19 albo 20 lat.Od tej pory farbuje sie-blond balejaz.

Gość Siwiejąca
yhy ciemnobrązowe :) a nie boisz się tego siwienia? :>

Gość a ja byłam załamana że w wieku
30 lat mi siwieją :D

Gość Siwiejąca
30? :P no co ty ja tu mam 19 i dziś omało rano nie płakałam jak wyrwałąm kolejnego siwego włosa wrrrrrr :/

Gość tezsiwa
to jest chyba uwarunkowane genetycznie ,a jeszcze stres tez w tym pomaga ja zaczelam wlosy farbowac w wieku dwudziestu paru lat bo juz mialam pierwsze siwe , zapytaj sie mamy kiedy zaczela siwiec

Gość nie martw się
siwe włosy nie wypadają więc przerzedzona fryzura ci nie grozi a z kolorem łatwo sobie poradzić. Lepiej być siwym niżź łysym :D:D:D

A czego mam się bać? Farbuję i tyle.;) Szczęśliwa z tej przyczyny nie jestem, ale też nie załamuję się.:D Moja mama ma 57 lat i kruczoczarne włosy. Dopiero niedawno zaczęły jej się pojawiać pierwsze siwe. Za to ojciec był siwy odkąd pamiętam.

A! Jest takie powiedzenie dotyczące wyrywania siwych włosów: \"Na pogrzeb jednego przychodzi dziesięciu innych\";) Tak więc uważaj z tym \"plewieniem\".;) Jejku, gdybym ja sobie wyrywała siwe to straciłabym połowę włosów.:D

Gość tezsiwa
ja farbuje od dobrych 10 lat albo i wiecej i smiac mi sie chce bo mnie sie wydaje ze to widac ze mam farbowane wlosy a niektorzy mi mowia ze ja to jeszcze nie musze farbowac, albo ze ja to mam fajnie bo mam taki naturalny kolor wlosow fakt kupuje ostatnio safire i to jest taka fajna farba ze wlosy wychodza jak naturalne

Gość za duzo zmartwień
mi własnie dlatego zaczeły siwiec...mam teraz 25 lat..a siwieja od dłuższego czasu....

Ja tez mam 19 lat i 4 siwe wlosy na czubku glowy :) ale mi nie przeszkadzaja :) to chyba przez ten przedmaturalny stres.

Gość nie ma co się martwić
to jest genetyka i jej nie przeskoczysz, musisz się z tym pogodzić też byłam w Twoim wieku jak zaczęłam siwieć, nie polecam wyrywania nos do góry :)

Gość Siwiejąca
czemu nie polecacie wyrywania? :>

Gość Siwiejąca
????

bo Ci może niewiele na głowie zostać:) też zaczęłam siwieć, tak ok.19 lat ... w domu nikt tak nie ma, ale brat mamy też w tym wieku zaczął siwieć - znaczy genetyczne:) ...początkowo mnie to bawiło, ale z czasem zaczęło przybywać- strasznie nierówno i teraz farbuję....to na prawdę nie jest żadna tragedia:)