Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche juz poschizowana

tabletki-okres- w ktory dzien tyg???

Polecane posty

pewnie taki topik juz byl co najmniej kilka razy ale: mimo to prosze o odpowiedz: ktorego dnia w siedmiodniowej przerwie najpozniej moze przyjsc okres ?? bo u mnie jest koniec 4 dnia i...nic :( na poczatku dostawalam 3 dnia, od kilku mies 4 dnia rano a teraz sie boje :(

Gość będzie dobrze
jeżeli normalnie brałaś tabsy i nie mialaś żadnych rewelacji żołądkowych- będzie ok... ja też kiedyś zawsze miałam okres 2 dnia po skończeniu opakowania, po kilkuletniej przerwie znów wróciłam do pigułek- okres mam albo pod koniec 3dnia, albo 4 rano... takie rzeczy się zdarzają...

Ja też kiedyś zawsze miałam idealnie tego samego dnia, czyli 3 dnia przerwy. Od jakiś 3 miesiecy dostaje 4 dnia. Rozmawiałam z koleżankami ktore też biora tabletki i naprawde nie ma reguły, ktorego dnia okres pojawi się. Jedna z nich za każdym razem ma w inny dzień, inna z kolei pod koniec przerwy na ogól 5 dnia. Pozdrawiam

mialam wlasnie "rewelacje zoladkowe" ale jeszcze przy poprzednim opakowaniu. potem normalnie w przerwie dostalam okres. przy tym caly czas mialam nudnosci rano i zartowalam sobie ze moze i tak cos na reczy jest :/ i dlatego sie teraz boje. po za tym pigulki nie zapomnialam i reszta byla chyba ok. jeszcze jedno pytanko :czy gdy sie bierze pigulki to stres moze i tak wplynac na opoznienie okresu ?? bo u mnie to moglby byc powod

Tak stres może opóźnić Ci okres. Mi zdarzyło sie to dwa razy podczas brania pigułek

wlasnie od wczoraj bardzo przezywam pewna sprawe...moj chlopak wczoraj zakomunikowal ze musi sobie cos przemyslec, jutro bedzie rozmowa powazna :| a tu mi sie okres spoznia, w najgorszym mozliwym momencie !! :(

Nie panikuj za wcześnie:) Jesteś zestresowana i pewnie to powoduje opóźnienie. Wiem, łatwo mówić nie stresuj się... Nawet jak się nie stresujesz mozesz mieć poslizg 1-dniowy:) Ja teraz też mam przerwe 7-dniową (dziś 2 dzień). Okres powinnam dostać jutro lubą w sobote. Jak znam siebie to jutro pod wieczór jeśli nie bede mieć tego okresu to bede panikować pomimo tego, ze ostatnio okres dostaje w soboty.

normalnie sie raczej nie przejmuje, nawet czasem smialam sie z niektorych topikow ze to panikary jakies wypisuja. ale nawet przez stres nigdy mi sie okres nie opoznil, raz bylo tylko przesuniecie z 3 dnia na 4. i jeszcze te nudnosci... :( a nawet nie chce myslec co by bylo gdyby to sie stalo w TYM momencie. dzieki na odp :)

dzieki dziewczyny, uspokoilyscie mnie troche, myslalam ze przy tabletkach okres jest "jak w zegarku" ,ze sztucznie (bo takjest) wywolywanego nic nie moze zaklocic (stres, itd) i ze jak kobieta juz zaczyna dostawac jednego dnia to tak musi byc.

na dzien dzisiejszy dalej nic... :( pytanie : ile moze sie spoznic okres...gdy sie bieze pigulki ?? :P czy moze wogole nie byc go w 7dniowej przerwie ale w innym przypadku niz ciaza (npchoroba) ??

niech ktos odpowie :(